Aanbieding! C

Beko Was-droogcombinatie WDW85141Steam1

Transportschade

De Beko Was-droogcombinatie WDW85141Steam1 heeft een was capaciteit van 8 kg en een droogcapaciteit van 5 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

 349.00  331.55

Productinformatie

De Beko Was-droogcombinatie WDW85141Steam1 heeft een was capaciteit van 8 kg en een droogcapaciteit van 5 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

Wash & Wear®-programma
1 kg wasgoed, binnen 1 uur klaar om te dragen. Nog een uur tot een belangrijke vergadering, maar niets schoons om aan te trekken? Met de 1 kg heb je geen tijd meer nodig om de was te wassen en te drogen. Vanaf nu is jouw favoriete outfit binnen een uur weer klaar voor gebruik.

Hygiene+ Wash & Dry™-programma
Uiterst hygiënische resultaten bij elke temperatuur Mensen met allergieën weten maar al te goed dat na het wassen bepaalde huisstofmijten en bacteriën op kleding kunnen achterblijven. Dit combineert gevoelige temperatuursensoren met extra spoel- en centrifugeercycli om ervoor te zorgen dat deze micro-organismen uit het wasgoed worden verwijderd. De 60°C-cyclus werkt in een bereik van 20°C tot 90°C om 99,9% van alle allergenen te elimineren.

DrumClean+ programma
Schone en frisse trommel Als er zich vocht ophoopt in de wasmachine, kan dit leiden tot nare geurtjes. De AirTherapy®-technologie circuleert ook warme lucht om geurtjes te verwijderen en de trommel grondig te reinigen. Alleen een schone trommel zorgt voor schone kleding.

AquaWave®
Golvende trommelbeweging voor zachter drogen Kledingstukken zijn vaak onderhevig aan slijtage in wasmachines en drogers. Daarom hebben we het systeem ontwikkeld met gebogen deurruit en speciale peddels die je wasgoed in golven in de trommel bewegen. Kleding wordt voorzichtiger behandeld en de was- en droogprestaties worden verbeterd. De volgende keer dat iemand je complimenteert met je kleding en je antwoordt: “Oh, dat is oud”, hoef je niet eens te liegen.

Belangrijkste kenmerken van Beko Was-droogcombinatie WDW85141Steam1

 • ProSmart Inverter Motor
 • SteamCure-stoomfunctie
 • Wassen + drogen
 • Compatibiliteit met apps: HomeWhiz Add
 • AddXtra – Reload-functie
 • Snelwasprogramma
 • Startuitstel
 • Automatisch laden
 • Kinderslot
 • Centrifugeersnelheid Nominale capaciteit (wassen) 1400 tpm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Vulgewicht drogen 5 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 1 jaar garantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 62
Merk Beko
Navulfunctie Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen SteamCure
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Beko Was-droogcombinatie WDW85141Steam1
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Beko Was-droogcombinatie WDW85141Steam1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *