Aanbieding! A

Was-droogcombinatie Hoover H3DSQ485TAME/-84

Transportschade

De Was-droogcombinatie Hoover H3DSQ485TAME/-84 heeft een was capaciteit van 8 kg en een droogcapaciteit van 5 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

 399.00

Productinformatie

De Was-droogcombinatie Hoover H3DSQ485TAME/-84 heeft een was capaciteit van 8 kg en een droogcapaciteit van 5 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

H-WAS 300 PLUS
De Hoover H-WASH 300 PLUS-serie beschermt jouw kleding dankzij een breed scala aan programma’s voor was verzorging. Uitgerust met de nieuwe inverter motor zorgen deze wasmachines voor de perfecte behandeling van jouw dagelijkse wasgoed, met respect voor alle stoffen en kleuren. Bereik zeer efficiënte resultaten – in het comfort van jouw huis.

NIEUWE  OMVORMER MOTOR
Dankzij de nieuwe omvormer motor krijgt je de meest betrouwbare en duurzame prestaties in combinatie met de hoogste energie-efficiëntie op de markt.

ZORGPROGRAMMA’S
Deze Hoover-serie biedt een uitgebreid assortiment wasprogramma’s om de vezels van al je favoriete kleding langer te behouden met de beste was resultaten.

AUTOMATISERING VAN HOEVEELHEDEN
Met de automatische hoeveelheidsfunctie schatten speciale sensoren het gewicht van het wasgoed binnen de eerste 4 minuten van een was cyclus en passen het water, het energieverbruik en de was cyclustijd dienovereenkomstig aan.

ALLERGIE CARE PROGRAMMA
Het Allergy Care-programma is ontworpen om allergenen en bacteriën uit je wasgoed te verwijderen door de was temperatuur voor een langere periode te verhogen tot 60 °C en de spoelfase aan het einde te verlengen. Het is het ideale programma voor het desinfecteren van normale was en baby was, waardoor de beste hygiëne voor je gezin wordt gegarandeerd.

ENERGIEKLASSE A
In overeenstemming met het nieuwe energielabel vermindert deze wasmachine-droger van energieklasse A het verbruik met maximaal 51% in vergelijking met een apparaat van energieklasse G. Dit bespaart energie en beschermt het milieu.

Belangrijkste kenmerken Was-droogcombinatie Hoover H3DSQ485TAME/-84:

 • Woolmark gecertificeerd
 • Opties Vertraging starttijd
 • Stoomfunctie
 • All-In-One-Technologie
 • Sneldrogend
 • Nieuwe invertermotor
 • zorg cycli
 • Kg-modus
 • allergie zorg
 • Topefficiëntie in A-klasse
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Vulgewicht drogen 5 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 53
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 47
Merk Hoover
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Hoover H3DSQ485TAME/-84
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Hoover H3DSQ485TAME/-84” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *