Aanbieding! D

Was-droogcombinatie Samsung WD70T4046EW

Krasje/ deukje

De Was-droogcombinatie Samsung WD70T4046EW heeft een was capaciteit van 7 kg en een droogcapaciteit van 4 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

Oorspronkelijke prijs was:  749.00.Huidige prijs is:  549.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Was-droogcombinatie Samsung WD70T4046EW heeft een was capaciteit van 7 kg en een droogcapaciteit van 4 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren.

Ecobubble™
De Ecobubble™-technologie injecteert lucht in het mengsel van water en wasmiddel voor een efficiëntere oplossing van wasmiddelen en het creëren van een hoogwaardig schuim dat sneller in de vezels dringt. Samsung wasmachines kunnen dus koud, 15°C, wassen met dezelfde efficiëntie als wassen op 40°C, terwijl ze energie besparen en de kwaliteit en kleuren van textiel behouden.

AirWash-technologie
Air Wash-technologie verfrist en reinigt je kleding, zodat ze altijd fris ruiken. Door simpelweg hete lucht te gebruiken, worden onaangename geuren onder controle gehouden en wordt 99,9% van de bacteriën geëlimineerd zonder het gebruik van water, wasmiddel of chemicaliën.

Hygiënische reiniging: Stoomprogramma’s
Door stoom te genereren uit het onderste deel van de trommel, zorgt dit hygiënische programma ervoor dat al het wasgoed doorweekt is. Het wordt dan mogelijk om 99,9% van de bacteriën te elimineren die verantwoordelijk zijn voor allergieën als een programma op een zeer hoge temperatuur, zonder echter de hoge graden te bereiken die niet worden aanbevolen voor de meest delicate vezels.

Digital Inverter motor: betrouwbaar en stil
Uitgerust met een permanente magneet die wrijving en energieverlies voorkomt, is deze inductiemotor bijzonder robuust en stil. Door wrijving te verminderen, vermindert het geluid, trillingen en worden wasmachine-onderdelen minder onderhevig aan slijtage.

Trommelreiniging
Het programma Trommelreiniging maakt het gemakkelijk om de binnenkant van jouw machine te onderhouden zonder chemicaliën te gebruiken en zorgt zo voor een lange levensduur en efficiëntie van jouw wasmachine. Gecombineerd met een zeer hoge centrifugeersnelheid, elimineert het 99% van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor  geuren.

Zelfreinigende wasmiddellade
De zelfreinigende wasmiddellade zorgt ervoor dat een groot deel van het wasmiddel wordt verwijderd dankzij een speciaal ontworpen waterspoelsysteem. Zo blijven er minder wasmiddelresten achter en blijft de tank schoner en hygiënischer.

Belangrijkste kenmerken van Was-droogcombinatie Samsung WD70T4046EW

 • ecobubble™-technologie
 • Steam-programma’s
 • Digitale invertermotor
 • AirWash-technologie
 • Controlepaneel LED’s
 • Variabele centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • specificaties 600 x 850 x 550mm
 • Wascapaciteit 7,0 kg
 • Droogcapaciteit 4,0 kg
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7
Vulgewicht drogen 4 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 69
Merk Samsung
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Frans
Staat van het product Krasje/ deukje
Was-droogcombinatie Samsung WD70T4046EW
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD70T4046EW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *