Aanbieding! E

Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT

Transportschade

Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT zorgt ervoor dat al uw was schoon en droog wordt met de keuze uit diverse programma`s. Met een verbruik van 63 kWh per 100 wasbeurten heeft de machine energielabel C voor het wassen.

 499.00  474.05

Productinformatie

Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT zorgt ervoor dat al uw was schoon en droog wordt met de keuze uit diverse programma`s. Met een verbruik van 63 kWh per 100 wasbeurten heeft de machine energielabel C voor het wassen.

Intelligent wassen
Het nieuwe Simple Control bedieningsconcept van Samsung denkt zelf mee en leert door kunstmatige intelligentie. Dus je programma’s zijn z. B. gesorteerd op je wasgewoontes of automatisch de juiste droogcyclus voor je vers gewassen wasgoed instellen*. De SmartThings app** adviseert, plant en ondersteunt je en maakt je dagelijkse wasroutine zo aangenaam en efficiënt mogelijk.

Herlaad vergeten wasgoed snel en gemakkelijk op elk moment
Was je kleding op een ontspannen manier met AddWash™. Je hebt net de wasmachine gestart en je vindt een vergeten wasgoed of je herinnert je het T-shirt dat morgen gewassen moet worden? Met de AddWash™-klep voeg je eenvoudig vergeten wasgoed, extra wasmiddel, wasverzachter of zelfs handwas toe dat op elk moment alleen mag worden gespoeld of gecentrifugeerd – ongeacht de wasstatus en het waterniveau in de trommel.*

Snel verversen gemakkelijk gemaakt
Met Air Wash van Samsung kunnen delicate stoffen zoals blouses, fijn beddengoed of zelfs zacht speelgoed effectief worden opgefrist met warme of koude lucht zonder te krimpen of te beschadigen. Daarnaast vermindert Air Wash niet alleen kreukels maar verwijdert het ook onaangename geuren zoals sigarettenrook.

Hygiënisch schone was
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de onderkant van de trommel in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Hierdoor worden bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil verwijderd.

Hygiënisch schoon – zonder chemicaliën
De trommelreiniging van Samsung zorgt voor een hygiënisch schone trommel. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hiermee verwijder je 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel. Voor het gemak, wie zich ook heeft gewassen, laat de machine je na elke 40 wasbeurten weten dat het zinvol is om hem opnieuw te reinigen.

Belangrijkste kenmerken Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT

 • AddWash navulschuim
 • Actieve technologie
 • WiFi Smart Control
 • Airwash Stoomhygiëne
 • Diamond Care trommelspot
 • Intensieve functie
 • Trommelreiniging
 • Zelfreinigende lade
 • Automatisch vullen
 • 8kg wassen
 • 5kg drogen
 • 1400 tpm
 • 72 dB
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Vulgewicht drogen 5 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 68.5
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) E
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD80T554ABT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *