Aanbieding! B

Was-droogcombinatie Samsung WD90T754ABT

Transportschade

De was-droogcombinatie Samsung WD90T754ABT heeft een was capaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren. Voor de wasmachine geld energielabel B.

 649.00

Productinformatie

De was-droogcombinatie Samsung WD90T754ABT heeft een was capaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg en een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren. Voor de wasmachine geld energielabel B.

EcoBubble™
EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig.

QuickDrive™
Was korter en spaar het milieu. QuickDrive™ levert dezelfde wasprestaties, maar vermindert de wasduur tot 50% en het energieverbruik tot 20%.

AI Control
De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma’s aan en geeft statusupdates De SmartThings-app adviseert wasprogramma’s, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd. Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

AddWash™
Als je iets vergeten bent, kun je met de AddWash™-deur snel en eenvoudig kledingstukken of wasmiddel toevoegen als de was al draait. Zo kun je ook handgewassen kleding in de wasmachine doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

Air Wash
Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes en 99,9% van bacteriën uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

Super Speed (39 minuten)
Super Speed wast een volle trommel in slechts 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl Eco Bubble™ een grondige reiniging biedt.

Hygiënisch stomen
Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Na het wasprogramma wordt er stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk.

Belangrijkste kenmerken van Was-droogcombinatie Samsung WD90T754ABT

 • Energieklasse E
 • Energie-efficiëntieklasse (alleen wassen) B
 • Energieverbruik (100 cycli) 377 kWh
 • Energieverbruik (100 cycli, alleen wassen) 57 kWh
 • Waterverbruik per wasbeurt 90 L
 • Waterverbruik (cyclus, alleen wassen) 50 L
 • Duur van het wassen en drogen (H:MM) 7:51
 • Duur van de Eco 40-60 (U:MM) 3:42
 • Centrifuge-rendement B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau (centrifugeren) 72 dB
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Vulgewicht drogen 6 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 1 jaar garantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 57
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel symbolen Turks Duits Engels Frans Nederlands
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Samsung WD90T754ABT
Meer specificaties
1

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD90T754ABT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *