Aanbieding! A

Was-droogcombinatie Samsung WD9GT954ASE

Transportschade

De Was-droogcombinatie Samsung WD9GT954ASE heeft een ruime wascapaciteit tot 9 kg en droogcapaciteit tot 6 kg. Ziin energie-efficiëntieklasse voor wassen is A en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen display en vele programma mogelijkheden.

 799.00

Productinformatie

De Was-droogcombinatie Samsung WD9GT954ASE heeft een ruime was capaciteit tot 9 kg en droogcapaciteit tot 6 kg. Zijn energie-efficiëntieklasse voor wassen is A en voor droger E. Verder heeft hij een gemakkelijk te lezen display en vele programma mogelijkheden.

SchuimActive-technologie
De SchuimAktiv-technologie van Samsung zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging van zelfs gevoelige kledingstukken – zelfs bij lage was temperaturen. Het wasmiddel is al vóór het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zonder vertraging zijn volledige kracht. Hierdoor was je energiezuinig en kostenefficiënt op 20 graden, met hetzelfde was resultaat.

QuickDrive™
Geniet van volledige wasprestaties in de helft van de tijd en steun ons milieu. De innovatieve QuickDrive™-technologie van Samsung is indrukwekkend snel in alle wasprogramma’s. De QuickDrive™ ECO-modellen met Q-Drum besparen niet alleen tot 50% tijd, maar ook tot 20% energie zonder de wasprestaties te beïnvloeden! Dit wordt bereikt door een achterwand die afzonderlijk van de trommel draait.  bereikt.

Eenvoudige bediening
Het nieuwe Simple Control bedieningsconcept van Samsung denkt zelf en leert door middel van kunstmatige intelligentie. Je programma’s zijn bijvoorbeeld: B. gesorteerd op basis van je wasgewoonten of stel automatisch de juiste droogcyclus in voor je vers gewassen wasgoed. De SmartThings-app geeft je aanvullend advies, plannen en ondersteuning.

Voeg Wash™ toe
Was je wasgoed ontspannen met AddWash™. Heeft je net de wasmachine aangezet en vindt je al een vergeten wasgoed of weet je nog dat T-shirt dat zeker gewassen moet worden voor morgen? Met de Add Wash™-klep kun je eenvoudig vergeten wasgoed, extra wasmiddel, wasverzachter of zelfs handwasgoed toevoegen dat op elk moment alleen maar hoeft te worden gespoeld of gecentrifugeerd – ongeacht de wasstatus en het waterniveau in de trommel.

Zelfreinigende lade
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf het gedoe van het schoonmaken van de plakkerige wasmiddellade en veel wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terechtkomen waar ze nodig zijn: je wasgoed.

Belangrijkste kenmerken Was-droogcombinatie Samsung WD9GT954ASE

 • AirWash-technologie
 • SuperSpeed ​​39 minuten.
 • Hygiënisch stoomprogramma
 • De digitale invertermotor
 • Trommelreiniging+
 • QuickDriveTM ECO
 • SuperSpeed 39 Min.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Vulgewicht drogen 6 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Geluidsniveau wassen (dB) 72
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Active Care stoomhygiene
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Was-droogcombinatie Samsung WD9GT954ASE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Was-droogcombinatie Samsung WD9GT954ASE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *