Aanbieding!
Wasdroogcombinatie Samsung WD906U4SAGD A+ elders €799

Na het wassen van tot wel 9 kg wasgoed, kan wasdroogcombinatie Samsung WD906U4SAGD tot 6 kg wasgoed drogen met 1400 toeren per minuut en startuitstel.

 799.00  450.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Na het wassen van tot wel 9 kg wasgoed, kan wasdroogcombinatie Samsung WD906U4SAGD tot 6 kg wasgoed drogen met 1400 toeren per minuut en startuitstel. Met de Eco Bubble wastechnologie kunt u uw wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie.

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

Transportschade
Wasdroogcombinatie Samsung WD906U4SAGD heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Type lader
Voorlader

Toerenaantal
1400

Energieklasse
A+

Inhoud
9kg

Uitgestelde start
Ja

Resttijd indicatie
Ja

Kleur
Grafiet

Vulgewicht (kg) drogen
6 kg

Beladingssensor
Ja

Digitaal display
Ja

Kort programma
Ja

Verkort programma
Ja

Ecoprogramma
Ja

Materiaal kuip
RVS

Aandrijfmechanisme motor
Koolborstelloos

Maximale reinigingstemperatuur
95 °C

Geluidsniveau (in Db)
57 dB

Geluidsniveau (in Db)
Stil (tot 73 dB)

Hoogte
85 cm

Breedte
60 cm

Diepte
60 cm

Onbalans-controlesysteem
Ja

EcoBubble wastechnologie
Ja

Digitale inductiemotor
Ja

Diamond Drum-trommel
Ja

Last Memory
Ja

Eco Drum Clean
Ja

Plaatsing
Vrijstaand

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Meer specificaties