Aanbieding!

Luchtdroger Zanussi ZTE7101PZ

Krasje/ deukje

Luchtdroger Zanussi ZTE7101PZ droogt in 2 uur tijd een volle belading met 7 kg was. Dankzij de ruime opening haalt u uw beddengoed en handdoeken eenvoudig in en uit de trommel.

 299.00

Productinformatie

Luchtdroger Zanussi ZTE7101PZ droogt in 2 uur tijd een volle belading met 7 kg was. Dankzij de ruime opening haalt u uw beddengoed en handdoeken eenvoudig in en uit de trommel. De luchtafvoerdroger heeft 8 programma’s om uw kleding te drogen zoals bijvoorbeeld strijkvrij, baby, opfrissen, anti-kreuk, jeans en mix. Zodra uw wasgoed zo droog is als u heeft ingesteld, stopt de wasdroger Zanussi ZTE7101PZ automatisch met drogen. Hierdoor zit uw kleding niet langer dan nodig in de trommel en hoeft u niet bang te zijn dat uw broek of trui krimpt. Speciale programma’s zijn er voor jeans en babykleding. Wilt u ook na het drogen extra gemak, kies dan voor het programma strijkvrij. Hierdoor komen er minder hardnekkige kreukels in het wasgoed. Luchtdroger Zanussi ZTE7101PZ heeft energielabel C. Tijdens het drogen is het geluidsniveau van deze droger 64 dB.

 

 

Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk Zanussi
Energieklasse C
Type droger Luchtdroger
Staat van het product Krasje/ deukje
Vulgewicht drogen 7 kg
Geluidsniveau (dB) 64
Deurdraairichting Links Verstelbaar
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg) 36
Kleur Wit
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Luchtdroger Zanussi ZTE7101PZ
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Luchtdroger Zanussi ZTE7101PZ” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *