Aanbieding!

Droger Samsung DV81M5210QW

Transportschade

Droger Samsung DV81M5210QW is een warmtepompdroger en beschikt over een capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A +++.

 449.00

Productinformatie

Droger Samsung DV81M5210QW is een warmtepompdroger en beschikt over een capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A +++.

Digitale inverter motor met 10 jaar garantie
De digitale invertermotor van Samsung bereikt snel en efficiënt het volledige vermogen. Je bespaart dus energie en kosten. Dankzij het intelligente ontwerp loopt de schijf heel stil. Het is extreem slijtvast en duurzaam.

OptimalDry
OptimalDry – sensorgestuurd drogen voor minder energieverbruik Samsung warmtedrogers met OptimalDry helpen je jouw wasgoed voorzichtig en energiebesparend te drogen: vochtsensoren 1) bewaken continu de luchtvochtigheid en passen de programmaduur aan. Temperatuursensoren 2) beschermen de vezels tegen schade veroorzaakt door extreme hitte. Sensoren op de warmtewisselaar 3) controleren de opening van de omkeerklep voor het reinigen van de condensor en zorgen zo voor een consistent goed droogresultaat.

Condensatie-indicator
De condenswaterniveau-indicator is een eenvoudig “kijkvenster”, dat het niveau van het condenswater in de tank van buitenaf toont. Je kunt dus eenvoudig van buitenaf controleren of je de tank moet legen vóór de volgende droogcyclus. Dit zorgt ervoor dat de droger niet onverwacht wordt uitgeschakeld wanneer de tank vol is.

Comfort 2-in-1 filter
Als je ook op zoek bent naar een schone en handige oplossing voor het drogen, helpt het nieuwe comfortfilter 2-in-1 van de Samsung warmtepompdroger jou. Het 2-laags stoffen filter bevindt zich in de deur en is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Extra filters voor de warmtepomp zijn overbodig. Samsung warmtepompdrogers hebben een filterreinigingsalarm dat je vraagt ​​om het filter te reinigen en een extra alarm herinnert je eraan om de condensor om de 25 droogcycli te reinigen.

Belangrijkste kenmerken van droger Samsung DV81M5210QW

 • Digitale inverter motor met 10 jaar garantie
 • OptimalDry sensorgestuurd drogen
 • Condensatie-indicator
 • Slimme controle
 • Energie-efficiëntieklasse A +++
 • Capaciteit  8 kg
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Droogtijd (min) 169
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Glazen deur Ja
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Droger Samsung DV81M5210QW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Droger Samsung DV81M5210QW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *