Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV80TA020TE

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV80TA020TE heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 235 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG en een geluidsniveau van 65 dB.

 549.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV80TA020TE heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 235 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG en een geluidsniveau van 65 dB.

Optimal Dry
Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

Anti-Kreuk
Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.

Omkeerbare deur
Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

2-in-1-filter
Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-en-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Quick Dry 35′
Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of uniform, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze meteen kunt aantrekken.

Digital Inverter Technologie
Profiteer van efficiëntie en langdurige prestaties van de motor. De Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor stille en krachtige prestaties met energie-efficiëntie.

Belangrijkste kenmerken Warmtepompdroger Samsung DV80TA020TE

 • Time Dry
 • Cool Air
 • Eindtijd uitstellen
 • OptimalDry System
 • Kinderslot
 • Interior Drum Light
 • Mixed Load Bell
 • Warm Air
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Led scherm Draaiknop Druktoetsen
Energieverbr. per jaar (kWh) 235
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV80TA020TE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV80TA020TE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *