Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV8GT5220AW

Transportschade

De warmtepompdroger Samsung DV8GT5220AW heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

 549.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Samsung DV8GT5220AW heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

Verwisselbare deurstop
Bepaal zelf naar welke kant de deur van je wasdroger opengaat. Voor een flexibele plaatsing van je Samsung wasdroger in huis kun je de deurscharnieren verwisselen, zodat je gemakkelijk je wasgoed in- en uit kunt laden. Ook blijf je flexibel bij het plaatsen van je wasmachine en voorkom je onnodige botsingen tussen de twee apparaat deuren.

Energie-efficiëntieklasse A+++
Bespaar geld en bescherm het milieu door minder elektriciteit te verbruiken. Dankzij de warmtepomptechnologie droog je je wasgoed energiezuiniger, voordeliger en behoedzamer. Het energielabel A+++ wordt bereikt door een “koelmiddel” te gebruiken in plaats van elektriciteit om de lucht in de droger te verwarmen. Bovendien wordt de warme lucht hergebruikt om verspilling van energie te voorkomen.

Kreukvrij wasgoed zonder strijken
Krijg je je was niet direct na het drogen uit de droger? Selecteer gewoon “Anti-kreuk” op je droger en zodra de droogcyclus is voltooid, blijft de trommel tot 180 minuten draaien zonder warmte-inbreng. Zo voorkom je dat je wasgoed te lang ligt en kreukt.

Sensor gestuurd drogen voor minder energieverbruik
Samsung warmtepompdrogers met Optimal Dry helpen je om je wasgoed behoedzaam en energiebesparend te drogen: vochtigheidssensoren bewaken continu de drooggraad en passen de programmaduur aan. Temperatuursensoren beschermen de vezels tegen schade door overmatige hitte.

Superkort ’35
Soms wil je gewoon dat je kleding heel snel droogt. Je favoriete t-shirt, het t-shirt van je kinderen voor school of het shirt voor de wedstrijd van vanavond. Je Samsung warmtepompdroger droogt 1 kg wasgoed in een oogwenk en zonder lang wachten. Droog je wasgoed altijd stressvrij precies wanneer je het nodig heeft.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV8GT5220AW

 • Energie-efficiëntieklasse A+++
 • Jaarlijks energieverbruik (AE C) 176 kWh/jaar
 • Geluidsvermogen niveau drogen bij volle lading 63dB
 • Breedte 600mm
 • Hoogte 850mm
 • diepte 650mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartCheck
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV8GT5220AW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV8GT5220AW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *