Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV90BB5245ABS2

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB5245ABS2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 192 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 649.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB5245ABS2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 192 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

Energie-efficiëntieklasse A+++
Energiezuinig door warmtepomptechnologie. Bespaar geld en bescherm het milieu door minder elektriciteit te verbruiken. Dankzij de warmtepomptechnologie droogt je jouw wasgoed energiezuiniger, voordeliger en behoedzamer. De beste energie-efficiëntieklasse A+++ wordt bereikt door het gebruik van een warmtepomp en een gesloten warmtecircuit. De opgewarmde lucht wordt hergebruikt om nog meer energie te besparen. Lagere temperaturen beschermen ook het textiel.

Hygiene Care
Voorkom de groei van bacteriën op kleding en andere items, zoals beddengoed en knuffels. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Door ze tijdens het drogen grondig te verhitten nemen de bacteriën met 99.9% af.

Anti Kreuk
Krijg je je was niet direct na het drogen uit de machine? Selecteer eenvoudig “Anti-kreuk” op je droger en zodra de droogcyclus is voltooid, zal de trommel tot 180 minuten draaien zonder warmte-inbreng. Zo voorkom je dat je wasgoed te lang ligt en kreukt.

Omkeerbare deur
Kies de richting waarin de omkeerbare deur opent en stem deze af op de indeling van je ruimte. Voor optimaal gebruiksgemak stem je de richting eenvoudig af op de plek, de omgeving en je gewoontes. Je hebt geen last van muren die in de weg zitten en je ziet in één oogopslag wat er in de droger zit.

SmartThings Home Life
Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige droogprogramma’s met de SmartThings App.‘Clothing Care’ analyseert je waspatronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met ‘Energy’ kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij ‘Home Care’ blijft de wasmachine in goede conditie.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV90BB5245ABS2

 • Bespoke Design
 • A+++ Energie-efficiënt
 • Hygiene Care
 • Anti-Kreuk
 • Energieklasse A+++
 • Energieverbruik per jaar 192 kWh
 • Geluidsniveau 64 dB
 • Droogcapaciteit (kg) 9.0 kg
 • Afmetingen (BxHxD) 600 x 850 x 600 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 64
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 192
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Zwart
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel symbolen Engels Frans Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV90BB5245ABS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV90BB5245ABS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *