Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GBS2

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GBS2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 949.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GBS2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

A+++-energielabel
Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energieverspilling tegen te gaan.

AI Dry
Profiteer van grondigere droogresultaten, droogprogramma’s die vriendelijker zijn voor je kleding en 10% minder energieverbruik. De multisensortechnologie van AI Dry houdt de vochtigheid van kledingstukken in real time in de gaten en past de hoeveelheid warmte op slimme wijze aan, afhankelijk van het gewicht en de vochtigheid van iedere lading.

QuickDrive™
Kortere droogtijd en droogprogramma’s die vriendelijker zijn voor je kleding. Dankzij QuickDrive™ wordt de droogtijd met 35% verkort en ben je tegelijkertijd milieubewust bezig. Anders dan traditionele drogers past de inverter compressor-technologie de snelheid automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur en het droogprogramma.

AI Control
Droog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. Je gewoontes worden onthouden, er worden programma’s voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app adviseert programma’s, planningen en geeft onderhoudstips.

SmartThings Home Life
Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige droogprogramma’s met de SmartThings App.‘Clothing Care’ analyseert je waspatronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met ‘Energy’ kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij ‘Home Care’ blijft de wasmachine in goede conditie.

Air Wash
Je kleding opfrissen zonder te wassen, koken, schrobben of wasmiddel te gebruiken. Onze Air Wash-technologie frist je kleding en beddengoed op, zodat ze altijd heerlijk fris ruiken. Vervelende geurtjes worden verwijderd met behulp van hete lucht.

Belangrijkste kenmerken Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GBS2

 • Quick Dry 35′
 • OptimalDry
 • 2-in-1 Filter
 • Digital Inverter-technologie
 • Omkeerbare deur
 • Antikreuk
 • Super Speed
 • Silent Dry
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 62
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 182
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Zwart
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartThings
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Warmtepomp droger Samsung DV90BB9445GBS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GBS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *