Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV90T5240AT

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV90T5240AT heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 194 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 549.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV90T5240AT heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 194 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

Energie-efficiëntieklasse A+++
Energiezuinig door warmtepomptechnologie. Bespaar geld en bescherm het milieu door minder elektriciteit te verbruiken. Het energielabel A+++ wordt bereikt door een “koelmiddel” te gebruiken in plaats van elektriciteit om de lucht in de droger te verwarmen. Bovendien wordt de warme lucht hergebruikt om verspilling van energie te voorkomen.

Omkeerbare deur
Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

Anti-Kreuk
Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.

2-in-1 Filter
Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-in-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Quick Dry 35′
Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of sportshirt, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken.

Digital Inverter Technology
Profiteer van een maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV90T5240AT

 • Incl. speciaal droogrek voor in de trommel
 • Slimmer drogen via de SmartThings app
 • Trommelverlichting
 • Optimaal drogen met sensoren
 • 2-in-1 filter: eenvoudig onderhoud
 • Droogcapaciteit (kg) 9.0 kg
 • EnergieklasseA+++
 • Energieverbruik per jaar 194 kWh
 • Geluidsniveau 63 dB
 • Afmetingen (BxHxD) 600 x 850 x 600 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 194
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartThings App Support
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen Engels Frans Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV90T5240AT
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV90T5240AT” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *