Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV90T7240WH

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV90T7240WH heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 194 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 799.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV90T7240WH heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 194 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

A+++-energielabel met warmtepomptechnologie
Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde en duurzame manier. De droger heeft een A+++-energielabel, gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energie te besparen.

Droog in 81 minuten, Super Speed
Binnen 2 uur schone en droge kleding, terwijl je ook nog energie bespaart. Het Super Speed-programma droogt een mix van katoenen en synthetische kleding in 81 minuten. En met een Super Speed-wasmachine was en centrifugeer je kleding in 39 minuten. Zo ben je binnen 2 uur helemaal klaar.

Verwijdert bacteriën, Hygiene Care
Maak korte metten met bacteriën, huisstofmijt en allergenen op kleding en andere spullen, zoals linnengoed en stoffen speelgoed. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten.

Minder kreukels, minder strijken, Anti-Kreuk
Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.

Optimaal drogen met sensoren, Optimal Dry
Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

Eenvoudig onderhoud, 2-in-1-filter
Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-in-1-filter is een dubbel laags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt.

Opfrissen met lucht, Air Wash
Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes en 99,9% van bacteriën uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

Droog in 35 minuten, Quick Dry 35′
Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of sportshirt, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV90T7240WH

 • Panel Display; AI Control
 • Interior Drum Light
 • Smart Control
 • Omkeerbare deur
 • Kinderslot
 • Eindtijd uitstellen
 • Droogniveau 3 Levels
 • OptimalDry System
 • Smart Things
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 194
Garantie 1 jaar garantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartThings
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV90T7240WH
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV90T7240WH” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *