Aanbieding!
Warmtepompdroger Samsung DV90M5003QX 9 kilo A++ elders €699

Warmtepompdroger Samsung DV90M5003QX behoort tot de zuinige energieklasse A++ en is een extra grote wasdroger met een vulcapaciteit van 9 kg nat wasgoed.

 699.00  450.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger Samsung DV90M5003QX behoort tot de zuinige energieklasse A++ en is een extra grote wasdroger met een vulcapaciteit van 9 kg nat wasgoed. Er zijn 14 droogprogramma’s voor allerlei soorten was.

SmartCheck
Het systeem Smart Check voor het automatisch monitoren van fouten detecteert problemen, stelt daarvan een diagnose en gebruikt een Smartphone-app* voor het bieden van een eenvoudige oplossing. * Beschikbaar op iPhones en Android-apparaten.

Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV90M5003QX heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

 

Kleur
Inox

Droogtijd (min)
190 min

Energieklasse
A++

Geluidsniveau
65 dB

Binnenverlichting
Ja

Draairichting deur aanpasbaar
Ja

Kinderbeveiliging
Ja

Startuitstel
Ja

Afmetingen(BxHxD)
600x850x640 mm

Gewicht
50 kg

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties