Aanbieding!
Warmtepompdroger Samsung DV90M8204AX 9kg A+++ elders €1212

Warmtepompdroger Samsung DV90M8204AX heeft een vulgewicht van 9 kilogram. Energieklasse A+++, het geluidsniveau is 65 dB,  kinderbeveiliging en startuitstel.

 1,212.00  699.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger Samsung DV90M8204AX heeft een vulgewicht van 9 kilogram. Energieklasse A+++, het geluidsniveau is 65 dB,  kinderbeveiliging en startuitstel.

Quick Dry
Deze droger heeft een aantal handige functies om u te helpen dingen snel gedaan te krijgen. Bijvoorbeeld, tot 1 kg was in slechts 35 munten drogen en met Samsung Air Wash frist u uw kleding op door middel van hete lucht, zodat ze weer fris ruiken.

Met Smart Control controleert en monitort u op afstand uw droger met behulp van een smartphone App*. U kunt het drooglevel controleren en aanpassen, favoriete programma’s selecteren, alerts ontvangen en het energieverbruik monitoren.
* Beschikbaar op iPhones en Android-apparaten.

Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV90M8204AX heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie. 

Vragen over warmtepompdroger Samsung DV90M8204AX? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

Energieklasse
A+++

Droogmodel
Warmtepompdroger

Laadvermogen (was)
9 kg

Geluidssterkte
65dB

Displaytype
Led-display

Wasdrogerfuncties
Antikreuk

Draairichting deur
Nee

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
650mm

Gewicht
51kg

Kleur
Inox

Kinderbeveiliging
Ja

Startuitstel
Ja

 

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties