Aanbieding!

Wasmachine AEG L7TBE73S

Transportschade

Wasmachine AEG L7TBE73S De ProSteam®-technologie in de 7000 serie bovenlader wasmachine, met een ruimtebesparend ontwerp, gebruikt de kracht van stoom om kreuken te verwijderen en kleding op te frissen

 450.00

Productinformatie

Wasmachine AEG L7TBE73S De ProSteam®-technologie in de 7000 serie bovenlader wasmachine, met een ruimtebesparend ontwerp, gebruikt de kracht van stoom om kreuken te verwijderen en kleding op te frissen. Voor een moeiteloze afwerking, dag na dag.

Met de ProSteam®-technologie kunt u een was afronden met stoom om kreuken te verminderen, of een apart stoomprogramma gebruiken om uw kleding op te frissen, zodat u dag na dag moeiteloos een vlekkeloze afwerking verkrijgt. Met de ProSense®-technologie wordt elke lading gewogen, om de cyclus op maat aan te passen. Deze wordt afgestemd op de minimale tijd die noodzakelijk is voor een complete reiniging. Hierdoor wordt slijtage beperkt en worden de kleuren van uw klassiekers beschermd.

De SoftPlus-optie zorgt ervoor dat de wasverzachter elk deel van de stof bereikt wanneer het de trommel binnenkomt, en dat uw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aanvoelt dan ooit, terwijl de vezels worden beschermd en de levensduur van elk kledingsstuk wordt verlengd. De energie-efficiënte Inverter motor biedt u de hoogste efficiëntie en duurzaamheid, en zorgt voor de beste prestaties, ongeacht het programma dat u selecteert.

Belangrijkste eigenschappen: Wasmachine AEG L7TBE73S:

 • Wascapaciteit (kg): 7
 • Toeren (rpm): 1300
 • Energieklasse: A+++ -10%
 • Wasresultaat: A
 • Geluidsniveau wassen (dB): 49
 • Afmetingen (HxBxD) in mm:890x400x600(max)

 

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 49
Toerental (rpm) 1300
Vulgewicht wassen 7 kg
Aandrijfmechanisme motor Inverter motor
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 89
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++ -10%
Energieverbr. per jaar (kWh) 157
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 78
Kinderslot Ja
Merk AEG
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja Prosteam
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Wasmachine AEG L7TBE73S
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG L7TBE73S” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *