Aanbieding! B

Wasmachine Bauknecht WMT Evo 6B

Krasje/ deukje

De wasmachine Bauknecht WMT Evo 6B heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van 48 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

Oorspronkelijke prijs was:  649.00.Huidige prijs is:  499.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De wasmachine Bauknecht WMT Evo 6B heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van 48 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

ZEN Technologie
De innovatieve directe aandrijving en de geluidsisolerende design zijwanden zorgen voor bijzonder stil wassen en centrifugeren met optimale resultaten. Naast de uitzonderlijk rustige loop profiteer je ook van een lange levensduur door de slijtvaste directe aandrijving.

Soft Opening
Met het handige Soft Opening-trommel openingssysteem open je jouw Bauknecht-bovenlader moeiteloos met één hand. De wastrommel positioneert zichzelf automatisch correct en een korte druk is voldoende om hem zacht en stil te openen.

Capaciteit van 6 kg
Efficiënter wassen dankzij meer volume In de toekomst reduceer je niet alleen het aantal wasbeurten. Dankzij het grotere volume van de wastrommel, met een inhoud van 6 kg, heeft je wasgoed ook meer ruimte en krijgt het dus een optimale diepe verzorging tijdens het wasproces.

1200 omwentelingen per minuut
Uitzonderlijk snel Centrifugeer je wasgoed op 1200 tpm.

kinderslot
Minder zorgen, minder stress Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Onbedoeld wisselen van programma’s of uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan comfortabel met een druk op de knop worden vergrendeld en ontgrendeld.

CleverClean
Schoonspoelen Het reeds gemengde wasmiddel en water worden op het wasgoed gespoten. Dit bespaart water en energie en ontziet het milieu.

Automatische trommelpositionering
Handig uitladen. Dankzij de automatische trommelpositionering laad je je wasmachine moeiteloos uit: de wastrommel positioneert zichzelf automatisch.

Programma van 30 minuten
Perfect wasgoed in 30 minuten Dankzij het programma van 30 minuten maak je korte metten met je wasgoed. Eenvoudig en snel geselecteerd, je wasgoed is in slechts 30 minuten schoon.

Energie-efficiëntieklasse B
Zeer energiezuinig in energie-efficiëntieklasse B.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bauknecht WMT Evo 6B

 • Waterverbruik  eco-programma per werkingscyclus : 43 liter
 • Energie-efficiëntieklasse : B
 • Luchtgeluidsemissie : 76
 • Centrifugeerefficiëntieklasse van het eco 40-60 programma : B
 • Centrifugeersnelheid eco 40-60 in tpm : 1151
 • Breedte (cm) : 40,0
 • Diepte (cm) : 60,0
 • Hoogte (cm) : 90,0
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Toerental (rpm) 1200
Vulgewicht wassen 6 kg
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 90
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 48
Merk Bauknecht
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Bauknecht WMT Evo 6B
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bauknecht WMT Evo 6B” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *