Aanbieding! A

Wasmachine Bauknecht B8 W846WB DE

Transportschade

De Wasmachine Bauknecht B8 W846WB DE  heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 47 kWh per 100 wasbeurten.

 449.00  426.55

Productinformatie

De Wasmachine Bauknecht B8 W846WB DE  heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 47 kWh per 100 wasbeurten.

STOP & VOEG TOE
Iets vergeten? Met de Stop&Add-functie kan je in de eerste paar minuten van de wascyclus nog wasgoed van elk formaat laden zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties.

STOOMVERVERSING / STOOMHYGIËNE
Het Steam Refresh-programma verfrist kleding in slechts 20 minuten zonder ze te wassen, wat energie en water bespaart. De stoom dringt diep door in het textiel, verwijdert nare geurtjes en ontspant de vezels. Dit vermindert kreuken en vergemakkelijkt het strijken. Met de optie Stoomhygiëne is je kleding ook bij lage temperaturen hygiënisch schoon.

30 MINUTEN PROGRAMMA
Dankzij het programma van 30 minuten maak je korte metten met je wasgoed. Eenvoudig en snel geselecteerd, jouw wasgoed is in slechts 30 minuten schoon.

OPTIE STOOMAFWERKING
Houdt de was tot 6 uur fris na afloop van het programma. Zachte trommelbewegingen en de toevoeging van stoom maken je wasgoed los en strijken de vezels glad. De optie Steam Finish remt de vorming van slechte geurtjes (in de wastrommel) tot 6 uur na afloop van het programma.

EXTREEM STILLE EN SLIJTVASTE DIRECT DRIVE-MOTOR
De geluidsarme directe aandrijving minimaliseert trillingen, zodat de wasmachine betrouwbaar en stil een hoog was- en centrifugeereffect bereikt.

RECYCLEN
87% van deze wasmachine kan na gebruik worden gerecycled.

AUTOCAN
Het automatische doseersysteem bevindt zich in de praktische push-to-open lade en zorgt voor de beste resultaten en bespaart tijd en middelen. Zodra wasmiddel en wasverzachter zijn toegevoegd, bepalen de AutoDose-sensoren de juiste hoeveelheid wasmiddel op basis van de hoeveelheid wasmiddel en de mate van vervuiling.

LOADDETECT
Bespaart tot 45% energie en 50% water* Load Detect bewaakt constant de hoeveelheid water die door het wasgoed wordt geabsorbeerd totdat het optimale niveau is bereikt, en garandeert dat precies de juiste hoeveelheid water wordt gebruikt in elke wasfase. Hoe minder water verwarmd hoeft te worden, hoe lager het energieverbruik.

ANTI VLEK
Anti-vlek verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken zonder voorbehandeling. Dit wordt bereikt door een verbeterde elektronische besturing en de optimale interactie tussen de specifieke bewegingen van de trommel en de verschillende wasfasen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bauknecht B8 W846WB DE

 • Hoogte (cm): 84,5, Breedte (cm): 59.9, Diepte (cm): 60.7
 • Maximale capaciteit in kg: 8
 • Kleur : wit
 • Deurkleur: zwart scherm
 • Type display : LCD
 • verstelbare voeten: Ja
 • gewicht (kg): 73
 • Motor: Directe aandrijving
 • Stoomhygiëne
 • Stop&Toevoegen
 • Centrifugetoerental  tpm: 1351
 • Gentlepowe-technologie
 • Kinderslot
 • Stoomhygiene optie
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1351
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.9
Diepte (cm) 60.7
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 47
Merk Bauknecht
Navulfunctie Stop & Add
Stoomwassen Steam Refresh SteamHygiene
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bauknecht B8 W846WB DE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bauknecht B8 W846WB DE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *