Aanbieding! A

Wasmachine Bauknecht B8 W946WB DE

Transportschade

De Wasmachine Bauknecht B8 W946WB DE heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

 

 499.00

Productinformatie

De Wasmachine Bauknecht B8 W946WB DE heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

Stop&Add-functie
Iets vergeten? Met de Stop&Add-functie kan je in de eerste paar minuten van de wascyclus nog wasgoed van elk formaat laden zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties.

Steam Refresh-programma
Het Steam Refresh-programma verfrist kleding in slechts 20 minuten zonder ze te wassen, wat energie en water bespaart. De stoom dringt diep door in het textiel, verwijdert nare geurtjes en ontspant de vezels. Dit vermindert kreuken en vergemakkelijkt het strijken. Met de optie Stoomhygiëne is je kleding ook bij lage temperaturen hygiënisch schoon. De stoom wordt in de trommel geleid en verwijdert tot 99,9% van alle bacteriën zonder chemische toevoegingen .

AutoCan
Het automatische doseersysteem bevindt zich in de praktische push-to-open lade en zorgt voor de beste resultaten en bespaart tijd en middelen. Zodra wasmiddel en wasverzachter zijn toegevoegd, bepalen de AutoDose-sensoren de juiste hoeveelheid wasmiddel op basis van de hoeveelheid wasmiddel en de mate van vervuiling. Bij elke wasbeurt kan tot 30% wasmiddel worden bespaard.

CleverClean
Schoonspoelen Wasmiddel en reeds gemengd water worden op het wasgoed gesproeid. Dit bespaart water en energie en ontziet het milieu.

30 minuten programma
Perfecte was in 30 minuten Dankzij het programma van 30 minuten maak je korte metten met je wasgoed. Eenvoudig en snel geselecteerd, jouw wasgoed is in slechts 30 minuten schoon.

Optie stoomafwerking
Houdt de was tot 6 uur fris na afloop van het programma. Zachte trommelbewegingen en de toevoeging van stoom maken je wasgoed los en strijken de vezels glad. De optie Steam Finish* remt de vorming van slechte geuren (in de wastrommel) tot 6 uur na afloop van het programma. * De optie is niet compatibel met het programma voor fijne was of dons

Recyclen
87% van deze wasmachine kan na gebruik worden gerecycled.

De belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bauknecht B8 W946WB DE

 • GentlePower-technologie
 • Direct Drive motor
 • Kleur : wit
 • Deurkleur : zwart scherm
 • Breedte (cm) : 59.9
 • Diepte (cm) : 64,3
 • Hoogte (cm) : 84.5
 • Centrifugetoerental  nominale capaciteit in tpm : 1351
 • Waterverbruik het eco-programma per cyclus : 45 l
 • Maximale capaciteit in kg : 9
 • gewicht (kg) : 83
 • verstelbare voeten
 • Type display : LCD
 • LoadDetect
 • Anti-allergie programma
 • 30 minuten programma
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Toerental (rpm) 1351
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.9
Diepte (cm) 64.3
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Bauknecht
Navulfunctie Stop & Add
Stoomwassen Steam Refresh SteamHygiene
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bauknecht B8 W946WB DE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bauknecht B8 W946WB DE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *