Aanbieding!
Wasmachine Beko WCC 7732 XWC 7 kilo A+++ elders €349

Wasmachine Beko WCC 7732 XWC is een zeer zuinige wasmachine met een wascapaciteit van 7kg. U bedient hem gemakkelijk met de draaiknop en de druktoetsen op het digitale display. Er zit overloopbeveiliging op en een onbalanscontrole.

 

 349.00  249.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine Beko WCC 7732 XWC is een zeer zuinige wasmachine met een wascapaciteit van 7kg. U bedient hem gemakkelijk met de draaiknop en de druktoetsen op het digitale display. Er zit overloopbeveiliging op en een onbalanscontrole.

Programma’s
De wasmachine heeft 15 programma’s waaronder een katoen Eco, mix, sports, en darkwash/jeans programma. Daarnaast zijn er ook extra functies zoals fast+, voorwas of extra spoelen. De waslading kan variëren in grootte en type. Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat.

Optisense
Wasmachines zijn fantastische hulpmiddelen, maar waarom werken ze zo traag? De OptiSense® technologie in uw Beko wasmachine optimaliseert de wascyclus. U hoeft dus niet meer raden hoelang het duurt om uw kleren te wassen. Drie intelligente sensoren monitoren automatisch uw wasgoed en selecteren het juiste programma en de correcte wastijd. Een bijkomende intelligente sensor beschermt uw machine door spanningsstoten te detecteren. Deze sensor onderbreekt de stroomtoevoer bij storingen om de levensduur van de machine te verlengen.

Transportschade
Wasmachine Beko WCC 7732 XWC heeft verpakkingsschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op deze wasmachine zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over wasmachine Beko WCC 7732 XWC? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Beko
Beko betekent vooruitgang. Innovatie is de manier om obstakels te verwijderen die verrijking van het leven in de weg staan. Het merk staat ook voor empathie. Beko leeft met u mee en ontwerpt alle producten zo dat aan al uw wensen voldaan wordt. De ontwikkelaars van Beko doen hun uiterste best om de wereld te zien vanuit uw ogen en zo alleen de allerbeste producten op het gebied van witgoed te ontwikkelen. Door inzet heeft het merk de kracht om absolute volmaaktheid te bereiken. De kleur blauw uit het bekende logo is niet voor niets gekozen. De kleur staat voor vertrouwen. Vertrouwen dat u dagelijks kunt hebben in de prestaties van de brede lijn aan producten. Met een prijzenkast vol awards bewijst het van oorsprong Turkse merk dat het opvallende producten maakt die goed presteren en mensen over de hele wereld meer leefplezier geven.
Meer informatie over Beko

 

Kinderslot
Ja

Waterinname
Enkel ( koud)

resterende tijd
Ja

Product kleur
Wit

EcoBal – systeem
Ja

Trommel patroon
Standaard

Zijwand type
S-vorm

Aantal programma’s
15

Electronisch type
Digitaal display

Uitgestelde start
0-19h

Onbalanscontrole
Ja

Overloopbeveiliging
Ja

Automatisch water – instelling systeem
Ja

Duurzaam verwarmingselement
Ja

Nood waterafvoerslang
Ja

Jaarlijks energieverbruik (AE_c) (kWh)
173 kWh

Capaciteit ( KG )
7

Jaarlijks waterverbruik (AW_c) (l)
9899 L

Geluidsniveau was/centrifuge (dB)
59/75

Max centrifuge snelheid
1400

Breedte – onuitgepakt (cm)
60.0 cm

Hoogte – onuitgepakt (cm)
84.0 cm

Gewicht – onuitgepakt (kg)
74.0 kg

 

 

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Beko
Vulgewicht wassen 7 kg
Meer specificaties