Aanbieding!

Wasmachine Beko WMO6221

Transportschade

De wasmachine Beko WMO6221 heeft energielabel D met een energieverbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale was capaciteit van 6 KG. Verder is zijn geluidniveau 72 dB.

 199.00

Uitverkocht

Productinformatie

De wasmachine Beko WMO6221 heeft energielabel D met een energieverbruik van 64 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale was capaciteit van 6 KG. Verder is zijn geluidniveau 72 dB.

Bijna+
Tot 55% snellere reiniging
Als het leven gewoon te kort is om uren op de wasmachine te wachten, hebben wij een oplossing. De Fast+ functie herkent automatisch het soort stof en de hoeveelheid wasgoed en optimaliseert zo het wasprogramma. De programmaduur kan daarom met een druk op de knop tot 55%* worden verkort. *Getest door interne laboratoria

StainExpert™-programma
Grondige verwijdering van 24 soorten vlekken
Huishoudazijn, citroensap en afwasmiddel zijn niet meer nodig. Ze horen thuis in de keuken en je vuile was hoort in een wasmachine met het StainExpert™-programma. Of het nu gaat om koffie, ketchup, chocolade, make-up of bloed – StainExpert™ is speciaal ontwikkeld om 24 verschillende soorten vlekken te verwijderen, zodat je vlekken niet meer hoeft voor te behandelen.

Ontharing van huisdieren
Haarvrije kleding voor eigenaren van gezelschapsdieren
Eigenaren van gezelschapsdieren houden van hun trouwe viervoeters, maar haren van huisdieren op hun kleding is vervelend. De pluizenborstel behoort tot het verleden: met de functie voor het verwijderen van dierenharen verwijder je eenvoudig dierenharen die aan kleding vastzitten. Bij het selecteren van deze functie wordt het gekozen programma aangevuld met een voorwas en een extra spoelstap. Met 30% meer water wordt dierenhaar bijzonder grondig verwijderd.

GentleCare™-programma
Fijne katoenen kledingstukken zien er langer als nieuw uit
Sommige katoenen artikelen zijn bijzonder gevoelig en moeten dienovereenkomstig worden behandeld. Het GentleCare™-programma beschermt de structuur en kleur van delicate stoffen zoals gesponnen en gekamde katoen dankzij het algoritme voor zacht wassen en centrifugeren. Nu kun je je fijne katoenen kleding zorgeloos in de machine gooien en langer dragen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Beko WMO6221

 • energie-efficiëntieklasse D
 • Geluidsniveau wassen 55 dB(A)
 • Geluidsniveau slippen 72dB(A)
 • kleur Wit
 • Hoogte 84 cm
 • Breed 60 cm
 • diepte 44 cm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 6 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 44
Hoogte (cm) 84
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 64
Merk Beko
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Beko WMO6221
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Beko WMO6221” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.