Aanbieding! B

Wasmachine Bosch WAN282A3

Transportschade

De Wasmachine Bosch WAN282A3 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 51 kWh per 100 wasbeurten.

 449.00

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WAN282A3 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 51 kWh per 100 wasbeurten.

De stille, robuuste krachtbron van je wasmachine.
In de 21e eeuw zou niemand zich druk hoeven te maken over luide huishoudelijke apparaten. Daarom hebben we de Eco Silence Drive™ ontwikkeld. Deze innovatieve, borstelloze wasmachineaandrijving is niet alleen aanzienlijk stiller dan conventionele motoren, maar ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Hygiënisch wassen vanaf 40°C.
Soms is schoon gewoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het programma Hygiëne Plus ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens het wasprogramma constant en zorgt met een extra spoelbeurt voor hygiënisch schoon wasgoed, dat ziektekiemen en huisstofmijt bijzonder effectief doodt. Het resultaat: hygiënische wasresultaten, zelfs bij 40°C en een reductie van 99,99% van veelvoorkomende ziektekiemen.

Perfecte resultaten in minder dan de helft van de tijd.
Als de tijd krap is en je wasmachine SpeedPerfect heeft, kun je de looptijd van het programma tot wel 65% verkorten met behoud van dezelfde hoge kwaliteit. SpeedPerfect kan met de meeste programma’s, elk vulvolume en alle stofsoorten worden gebruikt. Zo was je met SpeedPerfect en het Mix programma tot wel 4 kilo gemengd wasgoed grondig in slechts 46 minuten.

Bespaar water met kleine ladingen.
Het maakt niet uit hoe weinig je wast, de Active Water Plus-technologie levert perfecte resultaten, waarbij alleen de exacte hoeveelheid water wordt gebruikt die nodig is voor elke wasbeurt. Voor zeer efficiënt watergebruik, ook bij kleinere ladingen. Dankzij de zeer efficiënte watermanagementtechnologie wordt de exacte belading automatisch herkend en wordt het waterverbruik nauwkeurig aangepast. Bespaar tot 50% water bij kleine ladingen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAN282A3

 • Energie-efficiëntieklasse B
 • Energieverbruik per 100 wasbeurten 51 kWh
 • geluidsniveau 75 dB(A) re 1 pW
 • geluidsefficiëntie klasse B
 • Maximale lading 7,0 kg
 • Centrifugeerefficiëntieklasse B
 • Afmetingen van het apparaat 848x598x550mm
 • water beveiligingssysteem AquaStop-slang
 • veiligheidsvoorzieningen voor kinderen
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 51
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAN282A3
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAN282A3” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *