Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WGG154IDOS

Transportschade

De wasmachine Bosch WGG154IDOS heeft een ruime capaciteit tot 10 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 67 kWh per 100 wasbeurten.

 499.00  474.05

Productinformatie

De wasmachine Bosch WGG154IDOS heeft een ruime capaciteit tot 10 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 67 kWh per 100 wasbeurten.

i-DOS automatisch doseersysteem
Met het automatische doseersysteem i-DOS was je met maximale efficiëntie. Je vult het wasmiddel- en wasverzachtervak ​​maar één keer en de i-DOS-sensoren doseren per wasbeurt precies de benodigde hoeveelheid water en wasmiddel. Zo verspil je geen wasmiddel meer en vermijd je onnodige spoelbeurten.

Spot automatisch
Met de automatische vlekverwijderingsfunctie verwijdert je wasmachine of was-droogcombinatie moeiteloos vier hardnekkige soorten vlekken. Het programma past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om tot vier van de meest hardnekkige vlekken volledig automatisch te verwijderen. Vet-, gras-, rode wijn- en bloedvlekken trotseer je nu gemakkelijk.

automatische programma’s
Perfect wassen was nog nooit zo eenvoudig: je vult de trommel en drukt op start. Dat is het. De machine past het wasprogramma automatisch aan op het soort stof en hoe vuil je wasgoed is, waardoor je keer op keer het beste resultaat krijgt.

Eco Silence Drive™
In de 21e eeuw zou niemand last moeten hebben van luide huishoudelijke apparaten. Daarom hebben we de Eco Silence Drive™ ontwikkeld. Deze innovatieve, borstelloze wasmachine-aandrijving is niet alleen aanzienlijk stiller dan conventionele motoren, maar is ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Hygiëne Plus
Soms is schoon gewoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het programma Hygiëne Plus ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens het wasprogramma constant en zorgt voor hygiënisch schoon wasgoed met een extra spoelcyclus, die ziektekiemen en huisstofmijten bijzonder effectief doodt. Het resultaat: hygiënische wasresultaten, zelfs bij 40°C en een vermindering van 99,99% van de gewone ziektekiemen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WGG154IDOS

 • Gewogen energieverbruik per 100 bedrijfscycli in kWh 67 kWh
 • Waterverbruik in liters per bedrijfscyclus in het programma eco 40-60 47L
 • Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) C
 • Laadvermogen katoen (wassen) 10kg
 • Opties voor centrifugeersnelheid Variabel 400 – 1400 tpm.
 • Hoogte 845mm
 • Breed 597 mm
 • diepte 588 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 58.8
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 67
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WGG154IDOS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WGG154IDOS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *