Aanbieding! A

Wasmachine Gorenje W2NEI 14 APS

Transportschade

De Wasmachine Gorenje W2NEI 14 APS eeft een was capaciteit van 10 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  50 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

 249.00

Productinformatie

De Wasmachine Gorenje W2NEI 14 APS heeft een was capaciteit van 10 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  50 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

Wave active trommel
Het unieke golfvormige trommelpatroon in combinatie met de speciale golfvormige 3D-driverribben verzachten de vezels en zorgen voor de zachtste behandeling van de kleding en perfect schoon wasgoed met aanzienlijk minder rimpels.

Schoon en zacht wasgoed zonder wasverzachter
Een extra stoombehandeling voor zacht wasgoed zonder wasverzachter aan het einde van het geselecteerde programma vermindert de vorming van rimpels aanzienlijk en verwijdert onaangename geuren en bacteriën. Je wasgoed zal perfect schoon zijn, heeft aanzienlijk minder rimpels en dit volledig zonder wasverzachter.

Snel intensief wasprogramma
Dankzij het snelle en intensieve PowerWash 59′ wasprogramma duurt het slechts minder dan een uur om je kleding te wassen. De trommel is maar half geladen met dit programma.

Drie stappen naar het wasproces
Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel met centraal geplaatste programmaknop kunt je het wasproces in slechts 3 eenvoudige stappen starten: Zet de wasmachine aan, selecteer het gewenste programma en druk op start. Een actief, digitaal label verwijst naar het geselecteerde programma.

Minder trillingen
Verbeterde stabiliteit en aanzienlijk minder trillingen dankzij StableTech zij- en onderwanden. Als gevolg hiervan wordt het geluidsniveau aanzienlijk verminderd, zelfs bij hoge spinsnelheden.

Perfect laden en lossen
De grote deur uit één stuk kunststof zonder schroeven zorgt voor stabiliteit en voorkomt vervelend piepen of kraken. Het opent tot 180 graden, dus het legen en laden van de trommel is zo eenvoudig mogelijk.

Veiligheid voor nieuwsgierige kinderen
De deur van de wasmachine gaat niet open tijdens het wasproces. Door op een bepaalde toetsencombinatie op het bedieningspaneel te drukken, is het niet meer mogelijk om de opgegeven programma’s te wijzigen, wat extra bescherming biedt.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Gorenje W2NEI 14 APS:

 • Omvormer PowerDrive Motor
 • Steamtech
 • Aquastop
 • Weergave van resterende tijd
 • overloopbeveiliging
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 50
Merk Gorenje
Navulfunctie Ja
Stoomwassen SteamTech
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Gorenje W2NEI 14 APS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Gorenje W2NEI 14 APS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *