Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW11BB704AGBS2

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW11BB704AGBS2 heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

 649.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW11BB704AGBS2 heeft een ruime capaciteit tot 11 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 53 kWh per 100 wasbeurten.

AI Ecobubble™
Profiteer van effectievere wasprogramma’s met AI Ecobubble™. Dit zorgt voor bubbels die 24% meer vuil verwijderen, zelfs op lage temperaturen. Hiermee bespaar je zo’n 70% energie en profiteer je van een 45,5% betere verzorging van de stof. Ook neemt het de stofsoort waar en stemt het aantal bubbels, de wastijd, de temperatuur en de centrifugeersnelheid hierop af.

BESPOKE-design met SpaceMax™
Maak je interieur nog mooier en was grotere was ladingen van maar liefst 11 kg in een standaard kast van 600 mm.

Wast in 59 minuten
Grondig schone was in een kortere tijd. Met Super Speed doe je de was in slechts 59 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie zorgt daarnaast voor een kortere centrifugeertijd.

Hygiene Steam
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Hygiene Steam geeft stoom aan de onderkant van de trommel. Het verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en doodt allergenen afkomstig van de huisstofmijt in de was.

Duurzaam en efficiënt, Digital Inverter-technologie
Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor.

SmartThings Home Life
Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige wasprogramma’s met de SmartThings App.‘Clothing Care’ analyseert je was patronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met ‘Energy’ kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij ‘Home Care’ blijft de wasmachine in goede conditie.

Bubble Soak
Zelfs de meest vieze kleding krijg je weer vlekkeloos schoon. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW11BB704AGBS2

 • Was capaciteit 11.0 kg
 • Energieklasse A
 • EcoBubble™ Technologie
 • Afmetingen 600 x 850 x 600 mm
 • Gewicht 73 kg
 • Kleur Black
 • Deur: Tempered Glass Door
 • Panel Display: AI Control
 • Kinderslot
 • Lekkage Sensor
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 53
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW11BB704AGBS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW11BB704AGBS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *