Aanbieding! B

Wasmachine Samsung WW71TA049AE

Transportschade

Wasmachine Samsung WW71TA049AE heeft een wascapaciteit van 7kg en een digitale invertor motor voor duurzaam en stil gebruik. Met een verbruik van 52 kWh per 100 wasbeurten heeft de machine energielabel B.

 399.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op voorraad

Let op: Dit is een Transportschade artikel, mits er Nieuw in Doos bij vermeld staat.

Mocht u de schade aan het product willen zien vraag dan eerst een foto op via de Whatsapp-knop of per e-mail voordat u het besteld.
Nog slechts 5 beschikbaar.

Productinformatie

Wasmachine Samsung WW71TA049AE heeft een wascapaciteit van 7kg en een digitale invertor motor voor duurzaam en stil gebruik. Met een verbruik van 52 kWh per 100 wasbeurten heeft de machine energielabel B.

Hygiënisch schone was
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van uw wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de onderkant van de trommel in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Hierdoor worden bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil verwijderd.

Intensieve reiniging
Met de Vlekintensieve functie is je kleding vlekkeloos schoon, ook bij hardnekkige vlekken.* Wijn, make-up of gras kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk en tegelijkertijd worden verwijderd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties**. De kleding wordt 30 minuten grondig gedrenkt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

EcoBubble™
EcoBubble™-technologie wast doeltreffend, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.

Bubble Soak
Kledingstukken worden perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd.

Hygiënisch schoon – zonder chemicaliën
De trommelreiniging van Samsung zorgt voor een hygiënisch schone trommel. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hiermee verwijdert u 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel*. Voor het gemak, wie zich ook heeft gewassen, laat de machine u na elke 40 wasbeurten weten dat het zinvol is om hem opnieuw te reinigen.

Zelfreinigende wasmiddellade
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf de moeite van het schoonmaken van de vastzittende wasmiddellade en veel wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terecht komen waar ze nodig zijn – met je wasgoed.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW71TA049AE

 • Inverter motor
 • LED display
 • Led scherm
 • 7 kg
 • 1400 tpm
 • 72 dB
 • Hygiënisch stomen
 • EcoBubble™: voor een grondige reiniging
 • Digital Inverter Motor voor stille en duurzame prestaties
 • Drum Clean: automatische trommelreiniging
 • Bubble Soak: hardnekkige vlekverwijdering
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 52
Merk Samsung
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW71TA049AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW71TA049AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *