Aanbieding! D

Wasmachine Samsung WW80T4042EE

Transportschade

Wasmachine Samsung WW80T4042EE heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van  73 Lees Meer

Wasmachine Samsung WW80T4042EE heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van  73 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 349.00

Productinformatie

Wasmachine Samsung WW80T4042EE heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van  73 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

Hygiëne stoomprogramma
Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van jouw wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra dieptebehandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanuit de trommelbodem door je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Trommel reinigen
Samsung trommelreiniging zorgt voor een hygiënisch schone trommel. Een intelligente combinatie van weken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hierdoor wordt 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel verwijderd. Voor gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw schoon te maken.

Zelfreinigende lade
Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf het gedoe van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en een hoop wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terechtkomen waar ze nodig zijn: bij je wasgoed.

Duurzaam en krachtig
Verheug je op hoge efficiëntie, lage geluidsniveaus en een lange levensduur. Digital Inverter-technologie maakt gebruik van krachtige magneten om stiller maar met extra kracht te wassen. Hij verbruikt minder energie dan een conventionele motor.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW80T4042EE:

 • Hygiëne stoomprogramma
 • Digitale invertermotor
 • Trommel reinigen
 • SmartCheck
 • Sensorische automatische hoeveelheids controle
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 73
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW80T4042EE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW80T4042EE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *