Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW80T534AAXAS2

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW80T534AAXAS2 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 499.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW80T534AAXAS2 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

22 wasprogramma’s
Doordat de machine 22 wasprogramma’s heeft, reinig je alle soorten kleding en textiel. Met het handige koude wasprogramma bescherm je je kleding en bespaar je tegelijkertijd geld. Bij het wassen van kwetsbaar textiel kun je ook programma’s zonder centrifugeren kiezen.

Modern digitaal display
Alle belangrijke informatie over je was proces wordt overzichtelijk voor je weergegeven dankzij een modern digitaal display. Er is een balans controle ingebouwd die ervoor zorgt dat je wasgoed gelijkmatig wordt gereinigd en dat er geen bolletjes in de trommel ontstaan. Hierdoor kan de centrifugesnelheid automatisch worden aangepast. Dankzij de sensoren wordt de schuimontwikkeling tijdens het wasprogramma gemonitord.

Ingebouwde kinderbeveiliging
Dit model met ingebouwde kinderbeveiliging wordt vooral aanbevolen in huishoudens met kinderen. Het voorkomt dat programma’s onbedoeld worden gewijzigd of dat de machine per ongeluk wordt gestart.

Slimme functies
Door de app-bediening heb je alle belangrijke informatie snel bij de hand en kun je via de app programma’s of functies instellen. Technologieliefhebbers zijn blij omdat het apparaat dankzij de WiFi-mogelijkheid eenvoudig kan worden geïntegreerd in een smart home-systeem. Via Bluetooth koppel je de wasmachine met je smartphone of tablet.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW80T534AAXAS2

 • Anti-kreukfunctie
 • Aquastop-technologie
 • Stoomfunctie
 • Bijvulfunctie
 • Automatische dosering
 • App-bestuurbaar
 • Stoomfunctie
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 63.5
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 47
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Stoomwassen SteamHygiene
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW80T534AAXAS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW80T534AAXAS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *