Aanbieding! B

Wasmachine Samsung WW8TT754AEX

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW8TT754AEX heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  55 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 449.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW8TT754AEX heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  55 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

QuickDrive™
Als de QuickDrive™-technologie is geactiveerd, verkort dit de wasduur tot 50% zonder in te boeten aan de was prestaties. De unieke Q-Bubble™-technologie combineert dynamische trommelrotatie en extra watershots, om meer en krachtigere bubbels te creëren. Hierdoor dringt wasmiddel sneller door en wordt kleding sneller en voorzichtiger gereinigd.

Super Speed
Grondig schone was in een kortere tijd. Met Super Speed doe je de was in slechts 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie zorgt daarnaast voor een kortere centrifugeertijd.

Hygiene Steam
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Hygiene Steam geeft stoom aan de onderkant van de trommel. Het verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en doodt allergenen afkomstig van de huisstofmijt in de was. Het Hygiene Steam-progamma vermindert blootstelling aan huisstofmijt, katten- en hondenharen, graspollen en schimmels.

SmartThings Home Life
Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige wasprogramma’s met de SmartThings App. Clothing Care analyseert je was patronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met Energy kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij Home Care blijft de wasmachine in goede conditie.

Drum Clean +
Houd de deur en de binnenzijde van je wasmachine hygiënisch schoon. Drum Clean + verwijdert het vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken uit de trommel zonder wasmiddelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. Je krijgt een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW8TT754AEX

 • FoamActive
 • AddWash
 • Volledige waterbescherming
 • Vlekintensieve functie
 • WiFi-slimme bediening
 • Energieverbruik: 55 kWh/100 bedrijfscycli
 • Waterverbruik: 48 liter/bedrijfscyclus
 • Afmetingen (HxBxD): 85 x 60 x 55 cm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 55
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Taal bedieningpaneel symbolen
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW8TT754AEX
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW8TT754AEX” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *