Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW90T554AAE

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW90T554AAE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 449.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW90T554AAE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

EcoBubble™
Eco Bubble™-technologie zorgt voor krachtige wasprestaties, ook op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in luchtbellen die snel de stof binnendringen en vuil heel eenvoudig verwijderen, de stof beschermen en energie besparen.

Digital Inverter Technology
Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Hij biedt ook de langste levensduur vergeleken met vergelijkbare producten.

StayClean Drawer
Nooit meer zeepresten uit het wasmiddelbakje verwijderen. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert en het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch houdt.

AI Control
Was eenvoudig en doeltreffend met krachtige AI Control. Je voorkeuren worden onthouden, er worden programma’s voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app adviseert wasprogramma’s, planningen en geeft onderhoudstips. Ook wordt het perfecte droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

Hygiene Steam
Hygiene Steam reinigt je kleding grondig en hygiënisch met stoom, verwijdert hardnekkig vuil, 99,9% van de bacteriën en doodt allergenen afkomstig van de huisstofmijt in de was. Het Hygiene Steam-progamma vermindert blootstelling aan huisstofmijt, katten- en hondenharen, graspollen en schimmels.

Drum Clean
Houd je machine hygiënisch schoon, terwijl je tegelijkertijd milieubewust bezig bent en geld bespaart. Drum Clean verwijdert 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken uit de trommel, door een combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental – zonder dure of agressieve middelen. Bovendien krijg je automatisch een melding wanneer de trommel aan een reinigingsbeurt toe is.

Bubble Soak
De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW90T554AAE

 • AddWash
 • Eindtijd uitstellen
 • Kinderslot
 • Aqua Hose
 • Lekkage Sensor
 • Zelfreinigende wasmiddellade
 • EcoBubble™ Technologie
 • 600 x 850 x 550 mm
 • Waterverbruik per wasbeurt 50 L
 • Panel Display: AI Control
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW90T554AAE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW90T554AAE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *