Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW90TA026AE

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW90TA026AE heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

 399.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW90TA026AE heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

Ecobubble™
De ecobubble™-technologie injecteert lucht in het mengsel van water en wasmiddel voor een efficiëntere oplossing van wasmiddelen en het creëren van een hoogwaardig schuim dat sneller in de vezels dringt. Samsung wasmachines kunnen dus koud, 15°C, wassen met dezelfde efficiëntie als wassen op 40°C, terwijl ze energie besparen en de kwaliteit en kleuren van textiel behouden.

Hygiënische reiniging: Stoomprogramma’s
Door stoom te genereren uit het onderste deel van de trommel, zorgt dit hygiënische programma ervoor dat al het wasgoed doorweekt is. Het wordt dan mogelijk om 99,9% van de bacteriën te elimineren die verantwoordelijk zijn voor allergieën. Als een programma op een zeer hoge temperatuur, zonder echter de hoge graden te bereiken die niet worden aanbevolen voor de meest delicate vezels.

Digital Inverter motor: betrouwbaar en stil
Uitgerust met een permanente magneet die wrijving en energieverlies voorkomt, is deze inductiemotor bijzonder robuust en stil. Door wrijving te verminderen, vermindert het geluid, trillingen en worden wasmachine-onderdelen minder onderhevig aan slijtage.

Trommelreiniging
Het programma Trommelreiniging maakt het gemakkelijk om de binnenkant van jouw machine te onderhouden zonder chemicaliën te gebruiken en zorgt zo voor een lange levensduur en efficiëntie van jouw wasmachine. Gecombineerd met een zeer hoge centrifugeersnelheid, elimineert het 99% van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren. Er wordt een melding naar jou verzonden wanneer er moet worden schoongemaakt.

Zelfreinigende wasmiddellade
De zelfreinigende wasmiddellade zorgt ervoor dat een groot deel van het wasmiddel wordt verwijderd dankzij een speciaal ontworpen waterspoelsysteem. Zo blijven er minder wasmiddelresten achter en blijft de tank schoner en hygiënischer.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW90TA026AE

 • ecobubble™-technologie
 • Steam-programma’s
 • Digitale invertermotor
 • Optie tegen vlekken
 • Fysieke specificaties
 • 600 x 850 x 550mm
 • Wascapaciteit 9,0 kg
 • Controlepaneel LED’s
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1200
Vulgewicht wassen 9
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Frans
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW90TA026AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW90TA026AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *