Aanbieding! D

Wasmachine Samsung WW91T4543AE

Transportschade

De wasmachine Samsung WW91T4543AE heeft energielabel D met een energieverbruik van 76 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 399.00

Productinformatie

De wasmachine Samsung WW91T4543AE heeft energielabel D met een energieverbruik van 76 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

Duurzaam en krachtig
Verheug je op een hoog rendement, een laag geluidsniveau en een lange levensduur. Digital Inverter-technologie maakt gebruik van krachtige magneten om stiller maar met extra vermogen te wassen. Hij verbruikt minder energie dan een conventionele motor en is slijtvast.

Hygiënisch schone was
Hygiënisch stoomprogramma. Het hygiënische stoomprogramma zorgt voor hygiënische reinheid van je wasgoed tot in de laatste vezel, dankzij een extra diepe behandeling met stoom. Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom vanaf de trommelbodem in je wasgoed en verbetert de reinigingskwaliteit. Dit verwijdert bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil.

Hygiënisch puur – zonder chemicaliën
Trommelreiniging. Samsung drumcleaning zorgt voor een hygiënisch schone drum. Een intelligente combinatie van inweken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Dit verwijdert 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën uit de trommel. Voor het gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw te reinigen.

Residuvrij
Zelfreinigende lade. Met de zelfreinigende wasmiddellade bespaar je jezelf de moeite van het schoonmaken van de gelijmde wasmiddellade en veel wasmiddel. Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar gaan waar ze nodig zijn – met je wasgoed.

Start vertraging
Aangepast voor jou. Met de optie Startuitstel kun je de wasmachine zo instellen dat deze zijn programma start wanneer het je het beste uitkomt, waardoor je tijd en energie bespaart.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW91T4543AE

 • Energie-efficiëntieklasse D
 • De maximale lading 9kg
 • Gewogen energieverbruik “Eco 40-60” 76 kWh/100
 • Gewogen waterverbruik “Eco 40-60” 50 liter/cyclus
 • Duur van het programma “Eco 40-60” 3:48 uur
 • Spin-efficiëntieklasse 1 B
 • Geluidsniveau klasse A
 • Geluidsniveau tijdens het centrifugeren 72 dB(A) re 1 pW
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 76
Merk Samsung
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW91T4543AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW91T4543AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *