Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW9GT684ALE

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW9GT684ALE heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

 549.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW9GT684ALE heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

Hygiënisch, zonder chemicaliën
Een intelligente combinatie van weken, pulseren en hoge snelheid reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hierdoor wordt 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel verwijderd. Voor gemak dat is weggespoeld, vertelt de machine je na elke 40 wasbeurten dat het zinvol is om opnieuw schoon te maken.

SpotIntensieve functie
Met de vlek intensieve functie wordt je kleding vlekkeloos schoon, zelfs met hardnekkige vlekken. Wijn, make-up of gras bijvoorbeeld verwijder je gemakkelijk en tegelijkertijd dankzij de aanzienlijk verbeterde reinigingsprestaties. De kleding wordt gedurende 30 minuten grondig geweekt met continue schuimproductie, zodat vlekken eerst worden losgemaakt en vervolgens effectief worden verwijderd.

SuperSpeed ​​59 min.
Met het SuperSpeed ​​59 min. programma was je 5 kg alledaagse was in slechts 59 minuten grondig schoon. Onze Foam Active-technologie zorgt voor efficiënte reinheid, terwijl een extra watertoevoer en een sproeisysteem (SpeedSpray-sproeier), dat jouw wasgoed bevochtigt met een krachtige waterstraal van bovenaf, de spoeltijd verkort. Versnelde centrifugeersnelheden verkorten ook de programmaduur.

Geoptimaliseerde dosering voor milieuvriendelijk wassen
Automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter. Met de automatische dispenser voor wasmiddel en wasverzachter van Samsung hoef je je geen zorgen meer te maken over over- of onderdosering. De automatische dosering doet dit 1 maand zonder bij te vullen. Zo kun je efficiënt en milieuvriendelijk wassen en ook nog eens geld besparen. Natuurlijk kan je de machine ook conventioneel gebruiken. Een alarm op de machine en een pushbericht via de app informeren je zodra er nog maar wasmiddel over is voor 1-2 wasbeurten.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW9GT684ALE

 • WiFi SmartControl
 • resterende tijdweergave
 • eindsignaaltoon
 • eindtijd voor selectie
 • aantal programma’s 23
 • AddWash™
 • Schuim actief
 • Automatische wasmiddel- en wasverzachterdosering
 • Digitale invertermotor
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Navulfunctie AddWash
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW9GT684ALE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW9GT684ALE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *