Aanbieding! A

Wasmachine Samsung WW9QT4048CE

Transportschade

De Wasmachine Samsung WW9QT4048CE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

 499.00

Productinformatie

De Wasmachine Samsung WW9QT4048CE heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

SchuimActive technologie
De SchuimAktiv-technologie zorgt voor een zeer grondige en zachte reiniging, zelfs bij lage was temperaturen. Om dit te doen, wordt een schuimkussen gemaakt dat je kleding zacht omhult. Het wasmiddel is al vóór het wasprogramma opgelost en ontwikkelt zonder vertraging zijn volledige kracht. Hierdoor was je energiezuinig en kostenefficiënt op 20 graden, met hetzelfde was resultaat.

Hygiënisch stoomprogramma
Tijdens de geïntegreerde stoomcyclus dringt stoom uit de onderkant van de trommel je wasgoed binnen en verbetert de reinigingskwaliteit. Hierdoor worden bacteriën, allergenen en opgedroogd vuil verwijderd.

De digitale invertermotor
Verheug je op een hoog rendement, een laag geluidsniveau en een lange levensduur. De digitale invertermotor maakt gebruik van sterke magneten om stil maar krachtig te wassen. Hij verbruikt weinig energie en is slijtvast.

Trommel reinigen
Een intelligente combinatie reinigt de trommel grondig en zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. Hierdoor worden 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën uit de trommel verwijderd. Voor het comfort dat gewassen is, geeft de machine na elke 40 wasbeurten aan dat het verstandig is om nog een keer schoon te maken.

Zelfreinigende lade
Een speciaal spoelproces zorgt ervoor dat je wasmiddellade schoon blijft. Dit is hygiënischer en zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter daar terechtkomen waar ze nodig zijn: je wasgoed.

Vlek intensieve functie
De kleding wordt gedurende 30 minuten grondig geweekt terwijl de schuimproductie doorgaat, zodat vlekken eerst loskomen en daarna effectief worden verwijderd.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Samsung WW9QT4048CE

 • Sensorische automatische hoeveelheid controle
 • Schuimdetectie
 • SmartCheck
 • Weergave resterende tijd
 • Voorwas
 • Hygiënisch stoomprogramma
 • Vlekintensieve functie
 • Digitale invertermotor
 • Trommel reinigen
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Samsung
Stoomwassen Active Care stoomhygiene
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Samsung WW9QT4048CE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Samsung WW9QT4048CE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *