Aanbieding! A voor wasmachine

Wasmachine Siemens WM14NK23

Transportschade

De Wasmachine Siemens WM14NK23 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  46 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 71 dB.

 449.00

Productinformatie

De Wasmachine Siemens WM14NK23 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  46 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 71 dB.

Slimme opties voor piepend schoon wasgoed in minder tijd.
Geen tijd voor een volledige wasbeurt? De varioSpeed optie helpt je kostbare tijd te besparen. Stel eenvoudig de gewenste runtime in of gebruik de super15′- en super30′-programma’s, waarmee je in slechts 15 of 30 minuten perfect schoon wasgoed krijgt.

Onze meest energiezuinige wasmachine.
Wasmachines met de beste energie-efficiëntieklasse A – voor efficiënte en perfecte wasresultaten zonder compromissen.

Zachte reiniging voor je outdoorkleding.
Buitentextiel moet bijzonder voorzichtig worden behandeld , vooral tijdens het drogen. Dit komt omdat getapete naden, membraancoatings en waterafstotende materialen geen sterke hitte verdragen. Het buitenprogramma wast alles op een constant lage temperatuur en meet permanent de luchtvochtigheid zodat alles echt schoon is.

iQdrive
Of het nu gaat om minder energieverbruik met dezelfde prestaties, korte programmatijden met de beste resultaten of aangenaam stil, zelfs bij de hoogste draaisnelheden – dit alles is geen probleem voor de borstelloze iQdrive-motor. En ondanks al deze voordelen loopt het nog steeds bijna slijtagevrij.

LED-display simpleTouch
Het state-of-the-art LED-display toont duidelijk alle relevante informatie – bijvoorbeeld resterende tijd of individuele tijdvoorinstelling – en is eenvoudig te bedienen dankzij de sensorknoppen. Alle opties zijn eenvoudig te selecteren en duidelijk zichtbaar.

Zachte trommel
De bijzonder zachte softDrum zorgt ervoor dat je wasgoed nog sneller wordt overspoeld – effectief ondersteund door de nieuwe asymmetrische dragers. Dit zorgt voor een snelle, veilige en zachte wasverzorging.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Siemens WM14NK23:

 • Aanvullingsfunctie
 • Belastingssensor
 • WaterPerfect Plus
 • Kinderbeveiligingsvoorzieningen
 • Schuimdetectie
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) A voor wasmachine
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 46
Merk Siemens
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Siemens WM14NK23
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Siemens WM14NK23” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *