Aanbieding!
Wasmachine AEG L72475FL 7 kilo A+++ elders €499

Wasmachine AEG L72475FL wast zuinig met energieklasse A++ en heeft een vulcapaciteit van 7 kilo en keuze uit 15 programma’s,

 499.00  325.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine AEG L72475FL wast zuinig met energieklasse A++ en heeft een vulcapaciteit van 7 kilo. De wasmachine heeft 15 programma’s, kinderbeveiliging, starttijduitstel en resttijdaanduiding.

Transportschade
Wasmachine AEG L72475FL heeft lichte transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over wasmachine AEG L72475FL? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Maximaal toerenaantal
1400 U/Min

Belading
Voorlader

Geluidsniveau wassen
59 dB (A)

Geluidsniveau centrifugeren
78 dB (A)

Aantal programma’s
15
Beladungsherkenning
ja
Kinderbeveiliging
jaResttijdaanduiding
ja
Starttijduitstel
ja
Afmetingen (B/H/D)
600 mm x 850 mm x 555 mm

Kleur
Wit

Gewicht
71.5 kg
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Vulgewicht wassen 7 kg
Meer specificaties