Aanbieding!
Wasmachine Samsung WF90F5E5U4W 9kg A+++ elders €599

Wasmachine Samsung WF90F5E5U4W heeft energielabel A+++ en een vulcapaciteit van 9 kilo. Handige functies: startuitstelfunctie en resttijdindicatie.

 499.00  350.00

Op voorraad

Nog slechts 2 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine Samsung WF90F5E5U4W heeft 1400 toeren per minuut, energielabel A+++ en een vulcapaciteit van 9 kilo. Daarnaast zijn er de handige functies: startuitstelfunctie en resttijdindicatie.

Met de Eco Bubble wastechnologie kunt u uw wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie! Ook zorgt de Diamond Drum trommel voor optimale bescherming van uw kleding. De bediening is gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien.

Het automatische Smart Check foutbewakingssysteem biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via een smartphone-app*.
* Beschikbaar voor Android en iOS.

Transportschade
Wasmachine Samsung WF90F5E5U4W heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie. 

Vragen over wasmachine Samsung WF90F5E5U4W ? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

Type lader
Voorlader

Toerenaantal
1400

Energieklasse
A+++

Inhoud
9kg

Uitgestelde start
Ja

Resttijd indicatie
Ja

Kleur
Grafiet

Beladingssensor
Ja

Digitaal display
Ja

Kort programma
Ja

Verkort programma
Ja

Ecoprogramma
Ja

Kinderslot
Ja

Materiaal kuip
RVS

Aandrijfmechanisme motor
Koolborstelloos

Maximale reinigingstemperatuur
95 °C

Geluidsniveau wassen
53 dB

Geluidsniveau centrifugeren
74 dB

Hoogte
85 cm

Breedte
60 cm

Diepte
60 cm

EcoBubble wastechnologie
Ja

Digitale inductiemotor
Ja

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Vulgewicht wassen 9 kg
Meer specificaties