Vaatwasser Zanussi ZDS2010 45cm breed 9 couverts

Vaatwasser Zanussi ZDS2010 wast het vuile bestek en servies van 9 personen met een keuze uit 5 programma’s, waaronder een eco-programma en een kort programma van 30 minuten.

 199.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Vaatwasser Zanussi ZDS2010 wast het vuile bestek en servies van 9 personen met een keuze uit 5 programma’s, waaronder een eco-programma en een kort programma van 30 minuten.

Fuzzy-technologie
Zanussi’s Fuzzy-technologie staat voor een resultaatgerichte werking van je vaatwasser. Je vaat wordt optimaal gereinigd waarbij niet meer energie en water wordt verbruikt dan noodzakelijk. De vaatwasser is uitgerust met sensoren die bijvoorbeeld de vervuiling van het water meten of de hoeveelheid vaat in de vaatwasser. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de benodigde hoeveelheid water vast te stellen, het aantal spoelgangen of zelfs de hoogte van de temperatuur. Het resultaat is een perfect schone vaat tegen minimale verbruikswaarden.

Jong gebruikt apparaat
Vaatwasser Zanussi ZDS2010 betreft een gebruikt apparaat en heeft mogelijk gebruikssporen zoals een krasje, deukje etc. Dit apparaat is volledig nagekeken daardoor krijg je 1 jaar garantie.

Vragen over vaatwasser Zanussi ZDS2010? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Zanussi
Zanussi zorgt er door het ruime assortiment voor dat je volop van het leven kunt genieten. De keukenapparaten van dit Italiaanse merk staan bekend om hun compactheid, gebruiksgemak en optimale prestaties. Het merk is ooit begonnen met het produceren van innovatieve ovens. Vandaag de dag is dit merk uitgegroeid tot een begrip op het gebied van innovatieve ontwikkelingen in combinatie met het Italiaanse design. De keukenapparaten nemen het vervelende werk van je over zodat je jezelf bezig kunt houden met de mooie dingen van het leven. Zanussi producten combineer je eenvoudig met je bestaande keuken dankzij de vrijstaande apparaten van dit merk. Hierdoor kies je altijd voor de producten die het beste bij je eigen voorkeur aansluiten. Met het Italiaans design creëer je de uitstraling die je voor ogen hebt en laat je Zanussi het werk van je overnemen.
Meer informatie over Zanussi

Energieklasse
A

Waterverbruik
13l

Warmwateraansluiting
Nee

Plaatsing
Vrijstaand

Vaatwasserfuncties
Snelprogramma, Uitgestelde start

Aantal couverts
9x

Geluidssterkte
51dB

Maximale temperatuur
70°

Wasresultaat
A

Droogresultaat
A

Hoogte
850mm

Breedte
446mm

Diepte
605mm

Gewicht
35kg

Kleuren
Wit

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Zanussi
Meer specificaties
1