Wasdroger Bosch WTE86103 7kg Ecarf

Wasdroger Bosch WTE86103 heeft een capaciteit van 7kg en de ECARF-kwaliteitszegel: speciaal voor de behoeften van mensen met een allergie , ontwikkelt voor een gevoelige huid.

 199.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Wasdroger Bosch WTE86103 heeft een capaciteit van 7kg en de ECARF-kwaliteitszegel: speciaal voor de behoeften van mensen met een allergie , ontwikkelt voor een gevoelige huid. Ook heeft hij een AntiVibration ™ -ontwerp, hij is extreem stabiel en zeer stil door speciale bescherming tegen trillingen. Met autoDry droogt wasgoed precies en voorzichtig tot het gewenste droogniveau. Bedien het apparaat TouchControl-knoppen voor een comfortabele bediening dankzij elektronisch bedieningspaneel.

SensitiveDrying-systeem
Soepel en voorzichtig drogen dankzij de unieke drumstructuur. Textielvriendelijk wasgoed drogen met het Sensitive Drying System.

Anti-vibratie ontwerp
Meer stabiliteit en minder trillingen. Het nieuwe ontwerp van de zijwanden is niet alleen een eye-catcher: de structuur meer stabiliteit en minder trillingen.

Jong gebruikt apparaat
Dit betreft een gebruikt apparaat en heeft mogelijk gebruikssporen zoals  een krasje, deukje etc. Dit apparaat is volledig nagekeken daardoor krijgt u 1 jaar garantie. Ook heeft dit apparaat een Duits display.

Productafmetingen
62,5 x 59,8 x 84,2 cm

Droogcapaciteit
7 kg

Energie-efficiëntie klasse
B

Geluidsniveau
66 dB

Installatie Type
vrijstaand

Tweedehands

Dit product heeft mogelijk gebruikssporen zoals een krasje, deukje etc. Dit apparaat is volledig nagekeken.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Bosch
Staat van het product Tweedehands
Meer specificaties