Aanbieding!
Wasmachine Beko WTC8733XCM

Wasmachine Beko WTC8733XCM met kleur Manhattan Grey heeft een wascapaciteit van 8 kg en energielabel A+++.

 480.00  350.00

Uitverkocht

Productinformatie

Wasmachine Beko WTC8733XCM met kleur Manhattan Grey heeft een wascapaciteit van 8 kg en energielabel A+++.

Xpress Super Short (’14)
Kun je niet wachten om dat nieuwe kledingstuk te dragen? Vanzelfsprekend draag je het niet recht uit de winkel, want wie weet hoeveel mensen het hebben gepast voordat jij het kocht… bah. Het moet snel even in de wasmachine om te verzekeren dat het echt schoon is voordat je het draagt. Gelukkig heb je op je Beko wasmachine het Xpress Super Short 14 minuten-programma* , dus lang hoef je niet te wachten. Je outfit is gewassen en klaar om te dragen tegen de tijd dat je plannen maakt over hoe je jouw nieuwe prachtige nieuwe uiterlijk aan de wereld gaat tonen. * Voor 2 kg licht verontreinigde kleding.

GentleCare 20°™-programma
Officiële partner van… mensen die van hun kleren houden
Het Beko GentleCare 20°™-programma wast het katoen waar je van houdt op een zachtere manier, en dat helpt de textuur en kleur ervan te beschermen en de levensduur te verlengen. Bovendien gebruikt het slechts de helft van de energie van een wasbeurt op 40 °C*. Dat is dubbel voordeel.* Getest door onafhankelijke laboratoria.

AquaWave®
Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

OptiSense®
Officiële partner van… ik kies zelf hoe ik mijn kleren wil drogen
De OptiSense®-technologie in jouw Beko trommeldroger optimaliseert de droogcyclus, dus je hoeft niet te gissen hoelang het duurt voor je kleren droog zijn. 3 slimme sensors laten je kiezen hoe droog je je kleren wilt hebben en stoppen de droger zodra dat niveau van droogheid is bereikt. Vochtig of droog, jouw wil is wet…

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Beko WTC8733XCM

  • Wascapaciteit: 8 kg
  • Toerental: 1400 tpm
  • Geluidsniveau: 78 dB
  • 16 verschillende wasprogramma’s
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact op voor meer info).  Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Geluidsniveau wassen (dB) 53
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Navulfunctie Nee
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse A+
Energieverbr. per jaar (kWh) 191
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 78
Kinderslot Ja
Kleur Manhattan Grey
Merk Beko
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties