AEG koel-vriescombinaties bij Witgoed Service C.C.

Bij Witgoed Service C.C. begrijpen we dat de keuze voor een koelkast of vriezer een belangrijk besluit is. Het is tenslotte een aankoop voor een aantal jaar, en het moet je groente, fruit en maaltijden koel en vers houden. Door een koel-vriescombinatie van AEG te kopen houd je al je voedsel goed op één plek. Onze producten zijn van topkwaliteit en we bieden uiteraard garantie zodat je met een gerust hart een mooie koel-vriescombinatie van AEG kunt uitzoeken. Daarnaast geloven wij dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we AEG koel-vriescombinaties aan tegen vriendelijke prijzen in onze outlet!

AEG koel-vriescombinaties met ColdSense technologie

Efficiëntie en comfort zijn belangrijk voor het Duitse merk AEG. Een koel-vriescombinatie van AEG is dan ook van topkwaliteit. Het bespaart ruimte omdat je naast een koelkast geen losse vriezer nodig hebt. De koel-vriescombinaties bestaan uit twee aparte compartimenten waarvan je de temperatuur individueel kunt bedienen.

Dankzij de ColdSense technologie wordt de temperatuur meteen aangepast na het openen van de deur. Deze functie zorgt voor 40% snellere afkoeling en minder temperatuurschommelingen.  Zo blijft je voedsel vers en boordevol aroma. Ontdooiing van de vriezer is gemakkelijker én minder vaak nodig dankzij de Low Frost-technologie. Er wordt aanzienlijk minder ijs aangemaakt door de verborgen koelcircuits, terwijl de vriezer toch goed op temperatuur blijft. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Enig resultaat

 • E
  Inbouw koel-vriescombinatie AEG OSD5S141ES- Krasje/ deukje
  Inbouw koel-vriescombinatie AEG OSD5S141ES
  • Geluidsniveau (dB) 33
  • Energieklasse (nieuw label) E
  • Energieverbr. per jaar (kWh) 178
  -38%
  Oorspronkelijke prijs was:  1,120.00.Huidige prijs is:  699.00.
 • F
  Koelvriescombinatie-AEG-RCS633F7TX- Nieuw in doos
  Koelvriescombinatie AEG RCS633F7TX
  • Geluidsniveau (dB) 43
  • Energieklasse (nieuw label) F
  • Hoogte (cm) 185
  -26%
  Oorspronkelijke prijs was:  949.00.Huidige prijs is:  699.00.