Klantenservice

We zijn een bedrijf, waarbij de klant centraal staat en de klant voor een kleine prijs een kwalitatieve witgoed apparaat kan komen, met een uitzonderlijke garantie op gebruikt van 12 maanden! Op nieuw zit een garantie termijn van 2 tot 5 jaar op.

Algemeen geldt: Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij specialisme in assortiment en service. Wij werken met een eigen Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur. (tijdelijk een vervangend apparaat is mogelijk). Wij installeren vakkundig, bij u thuis en op afspraak!

Daarom kiest u voor Witgoed Service C.C kleine prijs en een goede service
Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Onze eigen snelle bezorgdienst (binnen 36 uur)
De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk en zonder bezorgkosten ( in de regio)bij u afgeleverd, geïnstalleerd, aangesloten, gecontroleerd en perfect werkend opgeleverd . Uiteraard nemen we uw oude apparatuur graag en gratis mee terug, zodat het verantwoord verwerkt kan worden. via www.wecyle.nl

Eigen Technische Dienst
En mocht uw apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuurtjes vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur.