Klantenservice

Bij Witgoed Service C.C. staat de klant centraal. Je kunt voor een kleine prijs een goede kwaliteit witgoedapparaat kopen, met een uitzonderlijke garantie op gebruikte apparaten van 12 maanden! Bij nieuw witgoed is in de meeste gevallen de gebruikelijke fabrieksgarantietermijn van toepassing van 1, 2 tot 5 jaar. Dit is afhankelijk van het type product en het merk. Op de productpagina staat vermeld wat de garantietermijn is. Staat het er niet bij? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Over het algemeen geldt: Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij ons specialisme in assortiment en service. Wij werken met een eigen Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur (tijdelijk een vervangend apparaat is mogelijk). Wij installeren vakkundig, bij je thuis (indien mogelijk) en op afspraak!

Daarom kies je voor Witgoed Service C.C: kleine prijs en een goede service
Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen we jou optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij jouw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met jou maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Onze eigen snelle bezorgdienst 
Het bestelde apparaat wordt zo snel mogelijk en zonder bezorgkosten (in de regio Best) bij je afgeleverd, geïnstalleerd, aangesloten, gecontroleerd en perfect werkend opgeleverd. Indien we je oude apparaat mee terugnemen, zodat het verwerkt kan worden via wecyle.nl zijn we ook nog eens verantwoord bezig.
Meer informatie over de bezorgdienst.

Eigen Technische Dienst
En mocht een apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuurtjes vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij je voor de deur.