Topmerken bij Witgoed Service C.C.

Als je een nieuwe wasmachine, koelkast, magnetron of ander witgoed koopt, wil je op topkwaliteit kunnen rekenen. Hieronder vind je een overzicht van de topmerken die we aanbieden.

Eenvoudig bestellen  

Het bestellen van je nieuwe witgoed is helemaal niet moeilijk bij Witgoed Service C.C.. In een paar klikken kun je het apparaat bestellen en binnen no time bezorgen we het bij je thuis. Als je in een straal van 20 km rondom Best woont, is dit zelfs gratis! Dit geldt onder andere voor de plaatsen Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Boxtel, Sint-Oedenrode en Oirschot. Buiten deze regio bepalen we de bezorgkosten in overleg. Kijk hier voor meer informatie over bezorgen en een overzicht van alle plaatsnamen waarbinnen we gratis bezorgen. En als je verder weg woont, spreken we gewoon samen een scherpe bezorgprijs af. Geen probleem voor Witgoed Service C.C..

De beste service

Bij Witgoed Service C.C. kun je niet alleen rekenen op scherpe prijzen, maar ook op de allerbeste service. Zo hebben we gecertificeerde monteurs in dienst die het apparaat als het nodig is kunnen repareren. Binnen no time zijn ze bij jou om je te helpen. En als we je nieuwe apparaat komen bezorgen, nemen we je oude apparaat kosteloos weer mee. Bekijk ons actuele aanbod, wat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe apparatuur van topmerken. Vergeet ook niet om te kijken in onze ‘witgoed outlet‘, met extra voordelig witgoed met een lichte transportschade. Bij ons kun je rekenen op de beste prijzen!

aeg

© 2023 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?