Topmerken bij Witgoed Service C.C.

Als je een nieuwe wasmachine, koelkast, magnetron of ander witgoed koopt, wil je op topkwaliteit kunnen rekenen. Hieronder vind je een overzicht van de topmerken die we aanbieden.

Eenvoudig bestellen  

Het bestellen van je nieuwe witgoed is helemaal niet moeilijk bij Witgoed Service C.C.. In een paar klikken kun je het apparaat bestellen en binnen no time bezorgen we het gratis bij je thuis. Binnen Nederland leveren we gratis m.u.v. Topservice en Inbouwservice  Kijk hier voor meer informatie over bezorgen.

De beste service

Bij Witgoed Service C.C. kun je niet alleen rekenen op scherpe prijzen, maar ook op de allerbeste service. Zo hebben we gecertificeerde monteurs in dienst die het apparaat als het nodig is kunnen repareren. Binnen no time zijn ze bij jou om je te helpen. En als we je nieuwe apparaat komen bezorgen, nemen we je oude apparaat kosteloos weer mee. Bekijk ons actuele aanbod, wat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe apparatuur van topmerken. Vergeet ook niet om te kijken in onze ‘witgoed outlet‘, met extra voordelig witgoed met een lichte transportschade. Bij ons kun je rekenen op de beste prijzen!

aeg

© 2024 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?