Bezorgen & afhalen van witgoed

Beste klant.

Je kunt je witgoed laten bezorgen op het door jou aangegeven adres of zelf komen ophalen bij onze showroom in Best. Hieronder lees je meer over beide mogelijkheden.

Bezorging van witgoed

De bezorgdagen
Bezorgdagen via onze eigen bezorgdienst zijn: dinsdag, woensdag, donderdag Alleen in de regio Best.

De bezorgkosten
De bezorging van witgoed is gratis in een straal van 20 km rondom Best (dit wordt aangegeven in het winkelwagentje, wanneer je het afleveradres invult). Dit geldt voor de volgende plaatsen: Best, Berkel-Enschot, Heukelom, Oisterwijk, Moergestel, Biezenmortel, Haaren, Biest-Houthakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Oost-, West- en Middelbeers, Helvoirt, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Gemonde, Esch, Liempde, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Riethoven, Waalre, Heeze, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel.

Indien het afleveradres buiten de straal voor gratis bezorging ligt, dan zijn de bezorgkosten €35,-. De bezorgkosten voor België zijn €65,-.

De bezorgdagen  en regels via een externe transporteur (Micodo 024 663 1250)
Bezorgdagen via de externe bezorgdienst zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, Let op: zij plaatsen je bestelling alleen net over de drempel, en sluiten niks aan.

Bezorging op begane grond of etages
Indien je kiest voor bezorging, dan zal de bestelling bezorgd worden op de begane grond met uitzondering van een flat met lift.

Het aansluiten van apparatuur alleen door onze eigen bezorgdienst. 
De meeste apparaten worden ook aangesloten, met uitzondering van gastoestellen. Inbouwapparatuur wordt aangesloten tegen een meerprijs binnen de straal van 20 km rondom Best. We sluiten alleen aan mits we erbij kunnen. Trekschakelaars worden niet door onze bezorgservice aangesloten.

Voor het plaatsen en aansluiten van je witgoed dien je met de volgende zaken rekening te houden:

  • De plaats waar het witgoed geplaatst moet worden dient vrij toegankelijk te zijn;
  • Alle voorzieningen zoals watertoevoer, waterafvoer en elektriciteit dienen goed bereikbaar aanwezig te zijn in de directe nabijheid van het te plaatsen/aan te sluiten toestel. Indien dit niet het geval is kunnen wij de apparatuur niet aansluiten.

De leveringsvoorwaarden

  1. Witgoed Service C.C BV  zal trachten de levering binnen een week te laten geschieden indien mogelijk. Indien de levertijd niet haalbaar is zullen we je hierover tijdig informeren. Bij overschrijding van de levertijd wordt Witgoed Service C.C BV een nadere termijn gegund om alsnog te leveren. Deze nadere termijn is gelijk aan de oorspronkelijke levertijd. Bij overschrijding van de nadere termijn heeft de klant het recht de overeenkomst zonder ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst te ontbinden, echter kan de klant nimmer aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding.
  2. Levering geschiedt op overeengekomen lever adres. Witgoed Service C.C. BV bepaalt de wijze van verzending.
  3. Indien een bezorgmoment is overeengekomen en de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en afleveradres of nalatig is met het verstekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor levering zal het overeengekomen product in overleg nogmaals aangeboden worden. De overeengekomen transportkosten worden in dit geval per keer vermeerderd met € 35,-. Deze extra kosten dienen per bank van tevoren  te worden betaald.
  4. Indien elektronisch vooraf betaald is, vangt de levertijd aan op moment dat het bedrag bij Witgoed Service C.C BV op de bankrekening is bijgeschreven.

Vragen?
Heb je vragen over de bezorging en leveringsvoorwaarden, neem dan contact met ons op.

Afhalen van witgoed
Je kunt je apparatuur ook zelf komen afhalen bij onze showroom in Best:

Adres
Witgoed Service C.C  BV
Fabrieksweg nr 9
5683 PN Best

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur t/m 17.00 uur
Zondag: gesloten

aeg

© 2022 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?