Over Witgoed Service C.C

Witgoed kopen & laten bezorgen

Bij Witgoed Service C.C. kun je nieuw witgoed en tweedehands witgoed kopen van alle bekende topmerken voor een hele scherpe prijs. Neem ook een kijkje in onze witgoed outlet voor extra scherp geprijsde apparaten met transportschade.

Bestel witgoed online in onze webshop of bezoek onze witgoed winkel in Best. In onze showroom kun je de apparaten bekijken en direct meenemen of laten bezorgen. We bezorgen gratis in een straal van 20 km rondom Best. Buiten deze regio zijn de bezorgkosten in overleg. Het apparaat wordt niet alleen bezorgd, maar ook aangesloten.

Witgoed van topmerken
Het assortiment bestaat vooral uit wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, ovens en vaatwassers van A-merken zoals AEG, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Zanussi, Miele etc.

Garantie op tweedehands witgoed
De apparaten die een tweede leven krijgen worden volledig gereviseerd en nagekeken waardoor je er weer jaren mee vooruit kunt. Dit is ook de reden dat we op gebruikt witgoed een garantietermijn van 1 jaar kunnen geven. Doordat de apparaten maar ½ jaar tot 4 jaar oud zijn, kun je rekenen op een energiezuinig, betrouwbaar en bruikbaar apparaat. Wanneer er toch een probleem ontstaat, zullen we samen een gepaste oplossing vinden. Lees voor meer informatie onze garantievoorwaarden.

Garantie op witgoed met transportschade
Op witgoed met transportschade ontvang je de reguliere garantietermijn van de fabrikant aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. De schade betreft vaak een lichte kras of deukje.

Bereik van Witgoed Service C.C
Ons bereik stopt niet in Brabant, maar we leveren door heel Nederland en België. Bekijk hier de mogelijkheden en kosten van bezorging.

Ove

aeg

© 2022 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?