Tweedehands witgoed kopen

Als je witgoed onverhoopt kapot gaat en je wilt niet teveel geld uitgeven, dan is tweedehands witgoed een goede keuze. Bij Witgoed Service C.C. krijg je maar liefst 12 maanden garantie op gebruikt witgoed, dus je bent in ieder geval verzekerd van een apparaat waarmee je vooruit kunt. Wij komen het apparaat bij je thuis bezorgen en aansluiten. Het gemak waarop je kunt rekenen bij Witgoed Service C.C.

Gebruikt witgoed online bestellen

Op onze website kun je het actuele aanbod aan tweedehands witgoed bekijken en bestellen. En het bezorgen is geen probleem. Dit is zelfs gratis een straal van 20 km rondom Best, waaronder in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Boxtel, Sint-Oedenrode en Oirschot. Buiten deze regio bepalen we de bezorgkosten in overleg. Kijk hier voor meer informatie over bezorgen en een overzicht van alle plaatsnamen waarbinnen we je tweedehands witgoed gratis bezorgen. Wil je het apparaat liever even in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Best. Als je wilt, kun je het apparaat dan ook meteen meenemen.

Witgoed laten repareren

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor gebruikt witgoed, je kunt je witgoed ook laten repareren door onze eigen technische dienst. De gecertificeerde monteurs kunnen witgoed op locatie of in de werkplaats voor een scherpe prijs repareren. Kijk ook eens in het assortiment ‘nieuw witgoed’ en de ‘witgoed outlet’ voor scherp geprijsd witgoed. In alle gevallen geldt, zorg dat je er snel bij bent en niet te lang wacht met bestellen. Voor je het weet is het apparaat alweer verkocht. Dat komt door de scherpe prijzen die we hanteren voor tweedehands witgoed in combinatie met 12 maanden garantie. Wij geven je de zekerheid over een goed werkend apparaat voor een hele goede prijs. Bekijk het aanbod en bestel snel!

aeg

© 2023 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?