Aanbieding!
Wasmachine Samsung WW80J5555FC 8 kilo A+++ elders €499

Wasmachine Samsung WW80J5555FC heeft een vulcapaciteit van 8 kg wasgoed. Met Eco Bubble wastechnologie. Was op lage temperatuur. Bespaar energie.

 499.00  299.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine Samsung WW80J5555FC is een voorlader met 1400 toeren per minuut, een vulcapaciteit van 8 kg wasgoed en energieklasse A+++. Met de Eco Bubble wastechnologie kunt u uw wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie.

Transportschade
Wasmachine Samsung WW80J5555FC heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

Laadvermogen
8kg

Energieklasse
A+++

Functies
Bubble soak, Eco bubble

Laadtype
Voorlader

Displaytype
Led-display

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
550mm

Gewicht
62kg

Kleur
Grijs

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Vulgewicht wassen 8 kg
Meer specificaties