Dé voordelige witgoedwinkel

Op zoek naar een nieuwe koelkast, droger of wasmachine? Bestel al je nieuwe witgoed voordelig bij Witgoed Service C.C.. Koop je nieuwe witgoed online of kom kijken in onze showroom in Best. In onze witgoedwinkel vind je witgoed van alle bekende merken. Je kunt bovendien rekenen op scherpe prijzen en een snelle bezorging. En we beschikken over een eigen technische dienst die klaar staat om je witgoed te repareren.

Witgoed online bestellen

Bij ons kun je je nieuwe witgoed eenvoudig online bestellen. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment dat in onze witgoedwinkel aanwezig is. Bestel je nieuwe witgoed online in enkele stappen en wij komen het apparaat bij je thuis bezorgen en aansluiten (m.u.v. inbouw). De bezorging van witgoed is zelfs gratis voor de regio binnen een straal van 20 km rondom Best. Dit geldt onder andere voor Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Boxtel, Sint-Oedenrode en Oirschot (klik hier voor een overzicht met alle plaatsnamen voor gratis bezorging). Buiten deze regio zijn de kosten in overleg.

Extra voordelig witgoed bestellen

Wil je nog voordeliger je witgoed bestellen? Kijk dan eens in de categorie ‘Tweedehands witgoed’ of in onze ‘Witgoed outlet’. Op tweedehands witgoed krijg je bij ons een garantie van 12 maanden. En in de witgoed outlet vind je apparaten met een kleine transportschade voor een extra scherpe prijs. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld dus kijk regelmatig op onze website voor het actuele aanbod en bestel je nieuwe witgoed direct online. Wees er snel bij, want voor je het weet is het apparaat alweer uitverkocht in onze witgoedwinkel. Wil je de apparaten graag in het echt zien? Dat kan! In onze showroom in Best kun je namelijk alle apparaten komen bekijken. En als je wilt, kun je je gewenste witgoed direct meenemen.

aeg

© 2024 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?